top of page

En genç aday adayı!

Yerel seçimler öncesi başvurusunu yapan isimler arasında 22 yaşındaki Furkan Çolak, Lüleburgaz’da CHP’nin en genç belediye meclisi aday adayı oldu.

CHP’nin yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvurusu sona erdi.

Lüleburgaz Belediye Meclisi için aday adaylığı başvurusunu yapan 22 yaşında ki Furkan Çolak, partinin Lüleburgaz’da en genç aday adayı oldu.

Kırklareli Üniversitesi, Siyaset ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Çolak ilk başlarda CHP’nin lise oluşumu Halk-Lis’de yer aldığını ve reşit olduktan sonra partiye üye olduğunu söyledi.

Çolak, Kırklareli Üniversitesi Komisyonu Kurucu Başkanı olduğunu ve şuan aktif olarak başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu belirtti.

ÖNCELİK GENÇLERE

Meclis üyesi olması durumunda ilk olarak gençlerin istek ve sorunlarını dinleyip çözüm odaklı çalışmalar yapacağını belirten Çolak; “Cumhuriyet Halk Partili işçi ve emekçi bir ailenin evladı olarak 2001 tarihinde Lüleburgaz’da doğdum. İlkokulu ve liseyi Lüleburgaz’da okudum ardından Kırklareli Üniversitesi’nde önlisans makine bölümünden mezun oldum. Fabrika da çalıştığım sürede insanların düzgün bir çalışma ortamında olmadığını ve haksızlığa uğradıklarını gördüm. İş hayatımı bir kenara bırakıp Siyaset ve Kamu Yönetimi okumaya, ülkem ve partim için çalışmaya karar verdim. Gençlik Kolları’nda çalışmaya başladım. Ardından ilk önce Kırklareli Üniversitesi’nde Komisyon Kuruculuğu’nda yer aldım. Şuan da başkan yardımcılığı görevini yapmaktayım, bunun yanında Kırklareli Gençlik Kolları’nda il yöneticisi olarak devam ettim. Görevlerime belediye meclis üyeliğini de katmayı planlıyorum. Meclis üyesi olursam ilk önceliğim gençlerin istek ve sorunlarını onlardan ağzından dile getirmek ve çözüm bulmak için çabalamak olacaktır. Aday adayı olan herkese bu süreçte başarılar diliyorum” diye konuştu.

501 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page