top of page

Emekliler bugün taleplerini haykıracak

DİSK Emekli Sen, bugün yapılacak olan ‘Biat Etmeyeceğiz, Teslim Olmayacağız, Susmayacağız’ başlıklı basın açıklamasına tüm emeklileri davet etti.


Haber Merkezi

Disk Emekli Sen tarafından bugün basın açıklaması yapılacak.

Bugün (26 Ocak) Üçgen Park’ta saat 14:30’da basın açıklaması okunacak.

DİSK Emekli Sen tarafından yapılan açıklama da tüm emekliler, emekçi halkı demokratik kitle örgütlerini, siyasi partileri basın açıklamasına davet edildiği belirtildi.

Şubeden yapılan açıklama da; “Bildiğiniz üzere AKP-MHP hükümeti geçtiğimiz hafta, 2024 yılı için emekli maaşlarına yapılacak zam oranları açıkladı. Ülkemiz emekçi halklarını kasıp kavuran ekonomik kriz ortamında hükümetin emeklilere reva gördüğü zam oranları en hafif deyimle utanç verici seviyede idi. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidar emeklisine bu kadar zulüm etmedi. Bu zulüm karşısında elbette sessiz kalmayacağız. DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi olarak 26 Ocak 2024 günü saat 14:30’da Özgürlük Parkı’nda (Üçgen Park) ‘Biat Etmeyeceğiz, Teslim Olmayacağız, Susmayacağız’ başlıklı basın açıklaması yapacağız. Basın açıklamamıza Lüleburgaz’da ki tüm emeklileri, emekçi halkı, demokratik kitle örgütlerini, siyasi partileri, davet ediyoruz” denildi.



32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page