top of page

Emekli Öğretmen uğurlandı!

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi’nden emekli öğretmen Recep Kuruoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Eğitim camiasında iz bırakan Kuruoğlu, Lüleburgaz’da ritmik cimnastiğin öncülerinden biri olarak da anılıyordu.

ree
ree
ree

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi’nden emekli öğretmen Recep Kuruoğlu, 29 Aralık Pazartesi akşamı Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

85 yaşında vefat eden Kuruoğlu’nun, yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Eğitim hayatı boyunca birçok öğrenci yetiştiren Recep Kuruoğlu, meslek yaşamının yanı sıra spor alanındaki çalışmalarıyla da Lüleburgaz’da iz bıraktı.

Kuruoğlu, 1985 yılında Lüleburgaz’da ilçenin ilk ritmik cimnastik kulübünü kurarak, kendi çaba ve imkânlarıyla çok sayıda çocuğu bu sporla tanıştırdı.

Merhum Recep Kuruoğlu’nun cenazesi, 30 Aralık Salı günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Vefatı, ailesi, öğrencileri ve eğitim camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

bottom of page