top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Elimiz vatandaş ile el ele olacak”



Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divani Üyesi Orhan Akyıldız, gazetemizi ziyaret etti. Akyıldız; “Bu seçimlerde partimizi yerelde çok güçlü bir şekilde temsil edebilecek adaylar çıkardığımıza inanıyoruz. Bütün ilçelerimizde il genel meclis üyeliği için aday göstereceğiz. Elimiz vatandaş ile el ele olacak” dedi.

Mustafa KARAKAYA

Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divani Üyesi Orhan Akyıldız, gazetemizi ziyaret etti.

Akyıldız, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 4 Şubat günü saat14:30’da Vize’de katılım sağlayacağı seçim bürosu açılışına herkesi davet etti.

Genel Başkan Uysal’ın ziyareti hakkında konuşan Akyıldız; “Milletvekillerimiz Salih Uzun, Haydar Altıntaş, Cemal Enginyurt ve genel başkanımızın teşrifleri ile seçim bürosu açılışı yapacağız. Tüm vatandaşlarımı sayın genel başkanımızı ve milletvekillerimizi dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

“YERİMİZİ HİÇ DEĞİŞTİRMEDİK”

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler hakkında konuşan Akyıldız; “Demokrat Parti olarak Kırklareli’mizde mahalli seçimlere hazırlanıyoruz. Bu seçimlerde partimizi yerelde çok güçlü bir şekilde temsil edebilecek adaylar çıkardığımıza inanıyoruz. Bütün ilçelerimizde il genel meclis üyeliği için aday göstereceğiz. Belediye başkanlığı için şuan çalışmalarımız devam ediyor. Biz parti olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine sahip bir partiyiz. Bu ilkelerimizi de milletimize aktarmak için mücadele ediyoruz. Yerimizi hiç değiştirmedik. İktidarın Türkiye’ye verebilecek çok bir şeyi olduğunu düşünmüyoruz. Bizler yerel yönetimlerde de başarılı olursak, önceliğimiz vatandaşa direk dokunan ihtiyaçlarını gidermek için çalışacağız. Elimiz vatandaş ile el ele olacak. İnşallah seçimlerin, Türkiye’ye, Kırklareli’ne, ilçelerine hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşımız hiçbir zaman umudunu yitirmesin. İnşallah Demokrat Parti iktidarında sorunların giderildiğini görecekler, bu da çok uzak değil. Biz çizgimizi ve yönümüzü değiştirmeden söylediğimiz sözlerin her zaman arkasındayız. Milletin çıkarı neredeyse Demokrat Parti orada olmuştur. Geleceğimizi aydınlatmak için geçmişimizden miras aldık” diye konuştu.



111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page