top of page

Ekolojik okul 12 oldu

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu, Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde Ekolojik Okul yaparak Lüleburgaz’da ki ekolojik okul sayısını 12’ye çıkardı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu, Ekolojik Okul sayısını arttırmaya devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin 12’inci Ekolojik Okul olduğu belirtildi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek için okullarda doğa eğitimleri vererek ; ‘Biyolojik Çeşitlilik’, ‘Sıfır Atık’, ‘Evimiz Dünya’, ‘Ağaç Kardeşliği’, ‘İklim Değişikliği’, ‘Toprak Dersem Çık’ konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Kocaman; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi 98 öğrencisi ve 7 öğretmeni TEMA gönüllüsü olarak Lüleburgaz’da  ‘Bu okulun öğrencileri TEMA gönüllüsüdür’ okul görselini ve ‘Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür’ görselini kazanan 12.TEMA Ekolojik Okul oldu” dedi.

Böylelikle Lüleburgaz’da ki ekolojik okullar; Zübeyde Hanım Anaokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 8 Kasım Anaokulu, Yıldızlar Çocuk Akademisi Anaokulu, İSTEK Vakfı Anaokulu ve İlkokulu, Bahçeşehir Koleji Anasınıfı – İlkokulu –Ortaokulu, İpek Anaokulu, Ayçiçeği Anaokulu, Turgutbey İlkokulu, Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Şaban Öğünç İlkokulu oldu.

58 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page