top of page

Duvarlarda yarıklar oluştu!

6 aydır yapılmayı bekliyor

8 Kasım Mahalle Muhtarlığı binasında oluşan yarılma ve çatlaklar 6 aydır yapılmayı bekliyor.



8 Kasım Mahalle Muhtarlığı duvarlarında iki cephede yarılma ve çatlaklar meydana geldi.

Yaklaşık 6 ay önce oluşan bu durum sonucu içeriden dışarısı gözükürken, camlarda ve kapılarda da kaymalara neden oldu.

Muhtar Mustafa Tuncer 6 aydır muhtarlığın bu halde olduğunu ama hala kimsenin yardımcı olmadığını aktardı.




“KIŞ GELİYOR”

Tuncer konu hakkında yaptığı açıklamada, duvarlardaki yarıkların arasından dışarısının göründüğünü söyledi.

‘Yarıkta böcekler ve örümcekler yuva yaptı’ diyen Tuncer, yaklaşan kış ayında burada barınma ve çalışmasının mümkün olmayacağını ifade etti.

Kapının camın da sorunlu olduğunu dile getiren Tuncer, “Kapımız kitlenmeden durmuyor, kitlemek de sadece yüzeysel tutuyor. Eliniz ile itseniz açılacak durumda. Hırsızlık riski oluşturuyor. 2 duvar boydan boya yarık durumda, üst kısımda da yarıklar var. Burası 2009 yılında yapıldı. Yapılırken yapan müteahhit aceleci davrandı. Temel oturmadan birkaç gün içinde yaptılar. Temelin oturması için kendilerine, 15 gün kadar beklenmesini ilettim fakat o kadar bekleyemeyeceklerini söylediler ve hızlıca yaptılar. Sonuç böyle oldu. Bunun yanında arka depo kapımızın kolu da kırık. Oluklar deseniz 2009’dan beri hiç temizlenmedi” şeklinde konuştu.

Her şeyi bir kenara koyup en büyük sorunun duvarlardaki yarıklar olduğundan bahseden muhtar Mustafa Tuncer, “Baktığınızda arasından dışarıyı görebilirsiniz. Böceklere, örümceklere yuva oldu. Kış geliyor bu açıklık şekilde barınmak ve çalışmak nasıl mümkün olsun? 6 aydır bu haldeyiz. Belediyeye aylar önce haber verdik. Başkanımızın da yardımcısının da haberleri var. Belediyeden gelip burayı gördüler. Fen işleri gelip baktı, tamam geleceğiz dediler. Gelen olmadı. Hatta o sırada 4 muhtarlığın daha benzeri sorunları olduğunu söylemişlerdi. Muhtarlığımız için çözüm bekliyoruz” dedi.












165 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page