top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

DP tüm Kırklareli’nde var!


Demokrat Parti (DP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Vize’de belediye başkanlığına, merkez ve ilçelerde ise İl Genel Meclisi için seçimlere katılacak.

Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divani Üyesi Orhan Akyıldız yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, DP’nin Kırat Amblemi ile Kırklareli’ndeki bütün ilçelerde 31 Mart Mahalli seçimlerine katılacağını belirtti.

Kırklareli’nde seçimlerde alternatif olma iddiasında olduklarını aktaran Akyıldız, “Dedelerimizin, ninelerimizin, babalarımızın, annelerimizin veya sizlerin yıllardır destek vererek ilimize, 60’lı, 70’mişli, 80 ve 90’lı yıllarda büyük hizmetleri olan merkez sağ geleceğimizi aydınlık, zengin ve mutlu edecek yarınlarımızın umudu olmak, çiftçimizin, esnafımızın, memur ve emeklimizin sorunlarını çözmek için Genel Başkanımız Gültekin Uysal liderliğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’mizde de seçimlerde alternatif olma iddiası ile ‘Mahkum Değilsin, Demokrat Parti Var’ ve ‘Söz Yeniden Milletin’ anlayışı ile milletimiz için siyasi mücadeleyi yapmaktadır.” dedi.

“MERKEZ SAĞIN ADRESİ DP’DİR”

Akyıldız, merkez sağın adresi DP’dir derken şöyle devam etti: “1950 DP, 1965 AP, 1987 DYP ve ANAP merkez sağı temsil eden siyasi partilerdir. Ülkemize yaptıkları sanayileşme yatırım ve sosyal politikaları hep millet yararına olmuştur. Birçok darbeler sonucu yok edilmeye ve yerine çakma merkez sağ partiler kurulsa da 2002’den bu yana da millet odaklı politikasından, dürüst siyasetinden Atatürk ilkelerinden, bayrağından ve millet iradesinden vazgeçmemiştir. Okula, kışlaya ve camiye siyaset sokulmamasını hep savunmuş ve savunmaktadır. Demokratik bir Türkiye için kurum ve kuralların kurucu idare doğrultusunda uygulanmasını sağlamıştır. Siyaseti rant aracı değil, millete hizmet aracı olarak görmektedir. Yerel yönetimlerde de halkını ayrıştırmayan, birleştirici rol oynamayı, vatandaşların ekonomik sosyal sorunlarına odaklanarak hizmeti ön planda tutmayı, kimseyi inancı, fikirleri nedeniyle ötekileştirmeyip, herkesi kucaklayan bir merkez sağ DP’dir.” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti’nin Kırklareli genelinde ki il genel meclisi adayları ise şu isimlerden oluştu:

İl Genel Meclis Üyesi Adayları;

Kırklareli Merkez; 1-Murat Bayram, 2-Ali Kaymaz

Demirköy: Ali Osman Akyıldız

Babaeski: Hüseyin Erol

Kofçaz: Aynur Uslu

Lüleburgaz: 1- Bahar Açıl Bayram, 2-Halil Alkan, 3-Esman Kocaköse

Pınarhisar: Hasan Barışkan

Vize: Yiğit Çakan

 

162 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page