top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

DEVA’da ilk kongre!

DEVA Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi düzenlenirken, yapılan seçimle İlçe Başkanı Serhat Özer Paksoy’da seçimle göreve gelmiş oldu.


DEVA Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi düzenlendi. 

Kongre 27 Haziran günü Yeni Tören Alanı’nın karşısında bulunan çay ocağında çok az üyenin oy kullanımı gerçekleşti.

Yapılan seçimle İlçe Başkanı Serhat Özer Paksoy’da seçimle göreve gelmiş oldu.

Paksoy’un başkanlığında İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; İsmail Hakkı Erdem, Sezai Akbaş, Fikri Taşkan ve Ayşin Kuloğlu’ndan oluştu.

İl kongresi Delege Adayları ise; Serhat Özer Paksoy, İsmail Hakkı Erdem, Sezai Akbaş, Fikri Taşkan, Ayşin Kuloğlu, İlker Özel, Ali Aktürk ve Cumhur Köksal’dan oluştu.

Kongre sonrası gazetemize açıklamada bulunan Paksoy; ‘‘Kongremizi heyecanlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 hafta sonra da il kongremiz olacak ve diğer illerinde tamamlanması ile Türkiye kongresi olacak. Yaz şartları, okulların tatil olması gibi nedenlerden dolayı çok az üyemiz oy kullanabildi. Ama önemli olan etkisidir. Benden önceki iki ilçe başkanı da atanmıştı, şuan da ben kongre ile seçilmiş oluyorum. Partimiz Lüleburgaz’da ilk defa kongre yaptı, o açıdan çok değerli. Şartlarımız kısıtlı olduğu için gönülden yaptık. Hedefimiz yönetim olarak Lüleburgaz’da ki sorunları dile getirmek ve sorunlara çözüm bulmak. Umuyoruz ki toplumumuzda bir etkimiz olur. Ve bununla birlikte daha başarılı çalışmalar yapabiliriz. Halkımızın siyasetle ilgilenmesini istiyoruz. Kapılarımız ülkesini seven tüm vatandaşlarımıza açıktır’’ dedi.

192 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page