top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Deriler THK’na!


Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Başkanlığı kurban bayramı deri toplama hazırlıklarını tamamladı.

Kurban bayramının 1 ve 2’inci günü kurban derilerini toplayacak olan kurum 3 ve 4’üncü günlerde ise deri toplama yapmayacak.

İlk iki günde 4 araç ve 12 kişilik ekiple kurban derileri köylerden toplanacak. Merkezde derilerini Türk Hava Kurumu’na vermek isteyen vatandaşlar ise Yeni Sanayi Sitesi’nde kurulan hayvan pazarında belirlenen alana kurban derilerini getirebilecekler.

Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Başkanı Ahmet Kurnaz yaptığı açıklamada, vatandaşlardan kestikleri kurbanların derilerini Türk Hava Kurumu’na vermelerini istedi.

Yapılan her bağışın öğrencilerin eğitimi için önemli olduğunu belirten Kurnaz, “Lüleburgazlı hemşerilerimizin Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi'ne desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz” dedi.

Kurnaz, kurban derilerini Türk Hava Kurumuna vermek isteyen vatandaşların 0288 417 1988 veya 0544 671 92 95 nolu numaraları arayarak kurban derilerini teslim edebileceklerini aktararak, Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Başkanlığı olarak vatandaşların Kurban Bayramı kutladı.

104 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page