top of page

Dere mahallesi iftardaydı!


31 Mart seçimlerinde Dere Mahallesi’ne muhtar adayı olan Aytaç Celep, ramazan ayı dolayısıyla mahalle halkına iftar yemeği verdi.

Mahallede gerçekleşen iftar yemeği yaklaşık 600 kişilik olarak hazırlanırken, iftara CHP Milletvekili Fahri Özkan, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Etem Oruç, Bağımsız Türkiye Partisi Belediye Başkan Adayı Özgür Terzioğlu ile İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Serhat Paksoy, Şoförler Odası Başkanı Koray Güven, birçok dernek ve STK üyesi ile mahalle halkı katıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleşirken, muhtar adayı Aytaç Celep, kendilerini kırmayıp iftar yemeğine katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Mahalledeki dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmek adına böyle bir iftar düzenlediklerini belirten Celep, “Bizim için mahallemizin birlik ve beraberliği çok önemli. Bu yüzden bu mübarek ayda bir araya gelerek birlikte iftar açmak istedik. Ramazan ayı aynı zamanda birlik ve beraberlik ayıdır. Mahallemizin daha güzel ve yaşanabilir bir yer olması için bu birliktelikten güç alarak çalışacağız” ifadelerini kullandı.

185 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page