top of page

Dere ıslahı için toplandılar


DSİ tarafından Lüleburgaz Deresi üzerinde yapılacak olan taşkın koruma tesisi ve ıslah çalışması koordinasyon toplantısı Lüleburgaz Belediyesi’nde gerçekleştirildi. 5 kurumun yetkililerinin katıldığı toplantıda kurumlara ait hatların deplase işlemleri planlandı.

Haber Merkezi

Lüleburgaz’da DSİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Lüleburgaz Deresi 1. Kısım Taşkın Koruma Tesisi işi kapsamında kurumlar arası koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay başkanlığında gerçekleşen toplantıya DSİ, Gazdaş, Tredaş, Türk Telekom ve Lüleburgaz Belediyesi’nden yetkili personeller katıldı.

DSİ Bölge Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediyesi arasında imzalanan protokolün 3. Maddesi gereği düzenlenen toplantıda, DSİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Lüleburgaz Deresi 1. Kısım Taşkın Koruma Tesisi işi kapsamında yapılacak olan çalışmalar ele alındı. Çalışma ile ilgili önce DSİ yetkilileri tarafından bir sunum yapıldı. Daha sonra kurumlara ait hatların deplase işlemleri planlandı.

252 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page