top of page

Demirciler Odası’ndan TSO’ya ziyaret

Lüleburgaz Demirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Ercan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette esnafın durumu ve kurumlar arası iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhami Cebelli, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Mustafa Ercan’a teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Odamız ile esnaf odalarımız arasındaki iş birliğini sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yeni görevine kısa süre önce seçilen Mustafa Ercan ise, “Lüleburgaz’daki esnaf ve sanatkârlarımız için kurumlarımızla uyum içinde çalışmak istiyoruz. Sayın Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

bottom of page