Dart’ta liseliler yarıştı
- Özlem KARAKOYUN

- 18 saat önce
- 1 dakikada okunur


Okul Sporları kapsamında düzenlenen Dart Müsabakaları, 10 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’da oynanan lise karşılaşmalarıyla devam etti. Ortaokullarla 9 Şubat’ta başlayan organizasyon, liselerin karşı karşıya gelmesiyle birlikte rekabeti üst seviyeye taşıdı.
Lise kategorisinde erkekler müsabakalarına Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükkarıştıran Çok Programlı Anadolu Lisesi, Özel İstek Lisesi, Kepirtepe Anadolu Lisesi, Ramazan Yaman Fen Lisesi, TEK Güzel Sanatlar Lisesi ve Pehlivanköy Anadolu Lisesi katıldı. Takımlar iki grup halinde mücadele etti. A Grubu’nda Ramazan Yaman Fen Lisesi, TEK Güzel Sanatlar Lisesi ve Özel İstek Lisesi yer alırken; B Grubu’nda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kepirtepe Anadolu Lisesi, Büyükkarıştıran ÇPAL ve Pehlivanköy Anadolu Lisesi mücadele etti.
Kızlar kategorisinde ise Büyükkarıştıran ÇPAL, Özel İstek Lisesi, Ramazan Yaman Fen Lisesi, Kepirtepe Anadolu Lisesi, TEK Güzel Sanatlar Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi dart tahtası başına geçti. A Grubu’nda Kepirtepe Anadolu Lisesi, Büyükkarıştıran ÇPAL ve TEK Güzel Sanatlar Lisesi yer alırken; B Grubu’nda Ramazan Yaman Fen Lisesi, Özel İstek Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi mücadele etti.
Dostluk ve fair-play ruhu içinde geçen karşılaşmalarda sporcular, finale yükselmek için tüm yeteneklerini ortaya koydu. Okul Sporları Dart Müsabakaları, bugün oynanacak karşılaşmaların ardından finale kalacak takımların netleşmesiyle devam edecek.


