top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Düğün havasında eğlence!

Marşlarla alana girdi






Sırbistan'da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nı 49 kiloda altın madalyayla tamamlayan sporcu Nil Aktaş için köyünde eğlence gecesi düzenlendi.

Nil’in başarısını köy halkı ile birlikte kutlamak amacıyla düzenlenen gece Turgutbey Köyü Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Hem orkestra hem de davul zurna ekibinin davetlileri eğlendiği gecede Nil, sevenleri ile unutamayacağı bir akşam yaşadı.

Oyun havasında göbek atan genç güreşçi, ailesi ve arkadaşları ile gecenin tadını çıkardı.

İlçe Spor Müdürlüğü yetkileri ile hocası Ali Osman Kara’nın da yalnız bırakmadığı Nil Aktaş, Dünya Güreş Şampiyonası öncesi üzerindeki stresi de attı.

Aktaş, düğün salonuna ise marşlar eşliğinde giriş yaptı.

“YENİ HEDEFLERE ODAKLANACAĞIM”

Kendisi için unutamayacağı bir gece geçtiğini belirten Nil Aktaş, artık yeni hedeflere odaklanacağını söyledi.

Gazetemize açıklamada bulunan başarılı sporcu, “Avrupa Şampiyonası’na hocam Ali Osman Kara nezaretinde çok sıkı hazırlanmıştım. Nitekim de istediğimizi aldık ve altın madalyayı kazandım. Benim için kolay olmadı ama önemli olan zoru başarmaktır.

Şimdi önümde Dünya Şampiyonası var. Oraya da en iyi şekilde hazırlanacağım. Artık biliyorum ki çalışınca, inanınca başarı da geliyor. Orada daha zorlu rakipler ile karşı karşıya gelebilirim. Bunun için şuandan daha iyi seviyeye çıkmam gerekiyor. Bunu da başaracağıma inanıyorum.” dedi.

Kendisine güvenenleri inananları mahcup etmediği için gururlu olduğunu da sözlerine ekleyen Aktaş, geceyi düzenleyenlere, emeği geçenlere de teşekkür etti.

189 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page