top of page

Cumhuriyet için yürüyecekler!

5 saat önce
1 dakikada okunur

Cumhuriyetin 103’üncü yılı Lüleburgaz’da büyük coşku ile kutlanacak. 29 Ekim Perşembe akşamı saat 19.00’da Kongre Meydanı’ndan LYSA’ya yürüyüş düzenlenecek. Cumhuriyet coşkusu LYSA’da DJ Semih Çelik ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin konseriyle devam edecek.

Cumhuriyetin 103’üncü yılı Lüleburgaz’da yine büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Lüleburgaz Belediyesi’nin 29 Ekim akşamı Kongre Meydanı’ndan başlatacağı yürüyüşle vatandaşlar LYSA’ya yürüyecek.

DJ SEMİH ÇELİK VE DEVLET OPERA VE BALESİ SAHNEDE

Cumhuriyet coşkusu LYSA’da DJ Semih Çelik ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin konseriyle devam edecek.

Saat 20:00’da LYSA’da DJ Semih Çelenk, performansını sunacak.

Saat 21:00’da ise İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Ulusal Müziğimiz – Türk Müziğinin İncileri” konseriyle Lüleburgazlılarla buluşacak.

LYSA Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilecek konser için etkinlik.luleburgaz.bel.tr adresinden rezervasyon yapılabiliyor.

bottom of page