top of page

CİMER ile uçak üretebileceğini paylaştı


Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) Kırklareli’nden gönderilen mesajlar yüzleri gülümsetti.

CİMER’den, bazı gülümseten mesajlar paylaşılırken, Kırklareli'nde ikamet eden bir vatandaş evinin balkonuna asmak için Türk bayrağı talebiyle CİMER'e başvurdu. Bir başka vatandaş ise "Türkiye'nin, atlas böceğinin anatomisinden yararlanarak ağır yük taşıyacak özel bir kargo uçağı üretebileceği" fikrini CİMER'le paylaştı.



Tevfik İŞÇİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), İletişim Başkanlığının koordinasyonunda ilgili kamu kurumlarıyla vatandaşların talep ve şikayetlerini çözüme kavuşturdu.

CİMER'e yapılan başvurular, konularına, ilgili kurumlara ve türlerine göre ayrılarak sistemde kayıtlı yaklaşık 60 bin idari birimden ilgili kamu kuruluşuna gönderiliyor ve işleme alan kurum tarafından cevaplanarak verimli şekilde sonuca ulaştırılıyor.

Böylece herkesin müracaat edebildiği bu platform aracılığıyla başvuru sahiplerinin en hızlı biçimde en doğru bilgilerle aydınlatılması sağlanıyor.

“SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN DOKTOR ATANDI”

Kırklareli’nde sigarayı bırakmak isteyen bir vatandaşlar, CİMER’e bölge hastanesinde bu konuda doktor olmadığını belirtti.

Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların Kırklareli'nde bu konuda destek alabilecekleri sağlık birimi olmadığına ilişkin başvuruları üzerine, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Sigara Bırakma Polikliniğine 3 Kasım 2021'de doktor ataması yapıldı.

“BAYRAK İSTEDİ”

Kırklareli'nde ikamet eden bir vatandaş ise evinin balkonuna asmak için Türk bayrağı talebiyle CİMER'e başvurdu.

Dönemin Valisi Osman Bilgin'in talimatıyla İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü tarafından başvuru sahibine bayrak hediye edildi.

“UÇAK ÜRETECEĞİNİ BELİRTTİ”

Yine Kırklareli’nden CİMER’e yazan biri özel bir kargo uçağı üretebileceğini belirtti.

Vatandaş, "Türkiye'nin, atlas böceğinin anatomisinden yararlanarak ağır yük taşıyacak özel bir kargo uçağı üretebileceği" fikrini CİMER'le paylaştı.

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page