top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

CHP’liler son kez toplandı

Buğday mitingine davet!

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın geleneksel haftalık olağan toplantısı Eylül ayının başına kadar sona erdi. İlçe Başkanı Ali Can, 14 Haziran’da saat 15:00’da Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde CHP Lideri Özgür Özel’in de katılacağı ‘Trakya Buğday Mitingi’ne herkesi davet etti.



CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı 10 Haziran günü parti binasında yapıldı.

Toplantı İlçe Başkanı Ali Can’ın başkanlığında, partililerin katılımı ile düzenlendi.

Başkan Can, 10 Haziran günü yapılan toplantının son pazartesi toplantısı olduğunu ve Eylül’e kadar toplantı yapılmayacağını, bu süreçte partinin açık olduğunu belirtti.

Can, ayrıca 14 Haziran’da saat 15:00’da Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde CHP Lideri Özgür Özel’in de katılacağı ‘Trakya Buğday Mitingi’ne herkesi davet etti.

“KÖYLÜMÜZÜ YİNE PERİŞAN ETTİLER”

Toprak Mahsülleri Ofisi’nin alım fiyatlarına tepkili olduğunu belirten Can; “CHP’yi eleştiriyorlardı sokağa inmiyorsunuz diye. Atanamayan öğretmenler ile başladık, emekliler ile ilgili Büyük Ankara buluşmasını başardık. Rize’de çay mitingini devam ettirdik. Şimdi de Trakya’da büyük bir buğday mitingine hazırlanıyoruz. Bunun için herkese bir görev düşüyor, ne kadar çok katılıp sesimizi yükseltirsek o kadar iyi olacaktır. Köylümüzü yine perişan ettiler. Buğdaya zam yapılmasın ama zirai ilaçlar, gübreye, mazota yani tarım girdilerinde çiftçiye destek olsunlar. O zaman ekmeği de ucuz yiyeceğiz, simidi de ucuza yiyeceğiz. Maliyeti düşecek. Tohuma yüzde 60 zam, ilaca yüzde 70 zam, işçilik yüzde 110 artıyor, buğdaya destekle beraber yüzde 18 veriliyor. Bir de bu desteği köylümüz bir sene sonra alacak. Köylümüzü perişan ettiler, yazıklar olsun diyoruz. Bunun için, partimizin düzenlediği ve Genel Başkanımızın katılacağı Trakya Buğday Mitingi’ne herkesi davet ediyorum. Biz hazırız, susmayacağız dedik meydanlara iniyoruz. Bu son pazartesi toplantımızdı, Eylül ayına kadar toplantı yapmayacağız. Partimiz devamlı açık olacaktır” dedi.



“TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET EDECEKLER”

Tarihi Kentler Birliği’nde Lüleburgaz’ı temsil edip delege olarak oy kullanan CHP’li Belediye Meclis Üyesi İsa Akbıyık ise; “İstanbul’da düzenlenen buluşmaya katıldım. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu işleri gördük. Çok kısa sürede, tarihi yapılar için çok büyük çalışmalar yapıldığına şahit oldum. Tüm Türkiye’ye hizmet etmeye hazır oldukları belirtildi. Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı’na seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tarihin hepimizin olduğunu ve sağcı-solcu ayrımı olmayacağını kaydetti. Alınan kararın çok yerinde olduğunu belirtmek istiyorum. Lüleburgaz için de çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlçe Başkanı Ali Can’da, Mansur Yavaş’ı kutlayarak Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’ni de çalışma programına alacağına inandığını söyledi.



“SORUMLULUKLARIMIZ ÇOĞALIYOR”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Recep Ayaz’da; “Yönetime girmek için 75 aday vardı, ben ilk 9’a girdim. Daha önce yaptığımız çalışmalar ve bölgeden gelen destek büyük rol oynadı. ADD’nin yönetiminde yer almaktan mutluyum ve gururluyum. Sorumluluklarımız çoğalıyor. 31 Mart’ta yapılan seçimlerde partimiz birinci parti oldu ve iktidar alternatifiyiz. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

143 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page