top of page

CHP’li adaylardan ilk açıklama!

CHP’de tek belediye başkan aday adaylarının olduğu yerlerde belediye başkan adayları belli oldu. Kırklareli’de 7 ismin adaylığı kesinleşti. Lüleburgaz’ın 3 beldesinde adaylıkları kesinleşen isimler ilk açıklamalarını yaptı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP Kırklareli Örgütü’nün bazı belediye başkan adayları kesinleşti.

Parti Meclisi toplantısı sonrası Kırklareli’nden 1 ilçe ve 6 beldenin belediye başkan adayı açıklandı.

Buna göre CHP’nin Kırklareli’de kesinleşen adayları, Vize Belediye Başkan Adayı Ercan Özalp, Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş, Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, Kavaklı Belediye Başkan Adayı Ufuk İn, Üsküp Belediyesi Başkan Adayı Halil Çallı, Karahalil Belediyesi Başkan Adayı Aykut Yakut oldu.

Bölgemiz beldelerinden adaylıkları kesinleşen Mustafa Altıntaş, Ertuğrul Çamlıca ve Birol Özbay, ilk açıklamalarını sosyal medya hesaplarından yaptı.


MUSTAFA ALTINTAŞ, “YENİDEN BAŞLIYORUZ”

2014 yılında göreve seçilen ve iki dönemdir Ahmetbey Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Altıntaş, yaptığı açıklamada, “Gülümseyen yüzleri tekrar görmek için adayım. Bir seçimi kazanmaktan fazlasına, gönülleri kazanmaya, çok çalışmaya adayım! Yeniden başlıyoruz. Hep beraber bir daha!” dedi.

“BAHARIN TÜM ÇİÇEKLERİ TÜRKİYE'Yİ SARACAK!”

2019 yerel seçimlerinde Büyükkarıştıran Belediyesi’ne CHP bayrağını getiren Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, açıklamasında, “Parti Meclisimizin şahsımı Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı ilan ettiğini memnuniyet ile öğrendim. 2019'da, 'Martın sonu bahar olacak' dedik, ülkemizin birçok köşesine baharı getirdik. 2024'te de baharın tüm çiçekleri Türkiye'yi saracak! Yerel seçimde tarih yazmak için adayım.” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL BİR EVRENSEKİZ İÇİN”

Evrensekiz’deki bayrağını kaybeden CHP’nin belediye başkan adayı olarak beldenin tanınan ve sevilen isimlerinden Birol Özbay aday adayı olmuştu.

Başka aday adayının çıkmadığı Evrensekiz’de Birol Özbay tek aday adayı olarak Belediye Başkanlığına CHP’den aday gösterildi.

Evrensekiz’de CHP bayrağını yeniden dalgalandırmak ve daha güzel bir Evrensekiz yaratmak için çalışacağını belirten Özbay, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek ve daha güzel bir Evrensekiz için” diye konuştu.

305 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page