top of page

CHP’de İmamoğlu rüzgarı!

Pınarhisar ilçesinde CHP İlçe binasının dış cephesinde asılı duran İmamoğlu pankartı dikkat çekiyor.

Pınarhisar’da CHP İlçe Başkanlığı binasının dış cephesinde yer alan Ekrem İmamoğlu pankartı, ilçede siyasi gündemin dikkat çeken başlıklarından biri haline geldi.

Uzun süredir binada asılı olduğu belirtilen pankartta, Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğüne vurgu yapılırken, CHP’de 21 Mayıs’ta başlayan butlan sürecinin ardından yaşanan gelişmelerle birlikte pankartın halen yerinde durması dikkat çekti.

Yaşanan bu gelişmelere rağmen İmamoğlu’na destek mesajı taşıyan pankartın kaldırılmaması, ilçedeki siyasi tablo açısından dikkat çekici bir görüntü oluşturdu.

SİYASİ ÇEVRELERDE FARKLI YORUMLAR

Özgür Özel ile birlikte Yeni Parti saflarında yer alan Ekrem İmamoğlu’nun Pınarhisar’daki pankartının CHP ilçe binasında halen asılı bulunması, CHP’nin ilçedeki belirsizliğin yansıması olarak görülüyor.

Bölgedeki bazı siyasi çevreler ise ortaya çıkan tablonun, 21 Mayıs’ta başlayan butlan sürecinin ardından CHP’nin Kırklareli genelindeki örgütlenme çalışmalarında yaşanan belirsizlik ve yeniden yapılanma sürecinin bir sonucu olduğunu savunuyor.

Pankartın ne zaman kaldırılacağı ya da ilçe binasının geleceğine ilişkin ise henüz net bir açıklama bulunmuyor.

bottom of page