top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

CHP’de istifa!

“Bu bir pes etmek değil, dik duruştur”

CHP Lüleburgaz İlçe Yöneticisi Seyran Yılmazoğlu, partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Yılmazoğlu, istifasını partisinde yaşanan tartışmalar ve yanlış yapılan uygulamalar nedeniyle olduğunu belirtti.

CHP Lüleburgaz İlçe Yöneticisi Seyran Yılmazoğlu, partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak istifasını duyuran Yılmazoğlu, partide çıkan tartışmalar nedeniyle istifa ettiğini belirtti.

2007 yılında Gençlik Kolları’nda göreve başlayan Yılmazoğlu, ilerleyen süreçte Gençlik Kolları’nda yöneticilik, Gençlik Kolları Başkanlığı, il ve ilçe delegeliği, il ve ilçe yöneticiliği yapmıştı.

“BU BİR PES ETMEK DEĞİL, DİK DURUŞTUR”

14 yıl boyunca partinin her kademesinde görev aldığını ve bundan gurur duyduğunu belirten Yılmazoğlu; “Yaklaşık 14 yıl her kademesinde görev almaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nde yaşanan sürekli tartışmalar, yanlış yapılan işlerden ve bu yapılan yanlışların üstünü örtmekten öteye geçmeyen uygulamalardan dolayı istifa ediyorum. Bu bir pes etmek değil, dik duruştur. Bundan sonra da mücadeleme sahalarda üyelerimiz ve halkımız ile devam edeceğim. Unutulmamalıdır ki hiçbir makam mevki Cumhuriyet Halk Partisi kimliğinin önünde değildir. Bana bugüne kadar destek veren, yanımda olan başta çekirdek aileme ve çok değerli büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemize teşekkür ederim. Her son bir yeni bir başlangıçtır, yeni başlangıçlarda buluşmak dileğiyle. Son zamanlarda partimizde ki çıkan tartışmalardan dolayı basın mensuplarının dışarı çıkartılması olayından da çok üzgün olduğumu bir kez daha dile getirmek istiyorum ve işlerini yapan basın emekçisi kardeşlerimizden de özür diliyorum” dedi.

Seyran Yılmazoğlu’nun ardından bazı ilçe yöneticilerinin de istifa edeceği öğrenildi.

664 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page