top of page

CHP’de istifa!

“22 yıl boyunca CHP için çalıştım”

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, görevinden istifa etti. 22 yıllık parti üyesi olan Yılmazoğlu, partinin yenilenme sürecine katkı sağlamak için böyle bir karar aldığını söyledi.


CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, görevinden istifa etti.

Yılmazoğlu, il genel meclisi üyeliği ön seçiminde sıralamaya girememesi dolayısıyla görevinden istifa ettiğini belirtti.

Yılmazoğlu, 9 Şubat 2020 tarihinde yapılan kongre ile CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı olduğunu ve 2005-2007 yıllarında İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2017-2012 yıllarında Kadın Kolları Yöneticiliği, 2012-2016 yıllarından Kadın Kolları Başkanlığı’nda bulunduğunu kaydetti.

“22 YIL BOYUNCA CHP İÇİN ÇALIŞTIM”

Yılmazoğlu; “Seçildiğim günden bugüne kadar ben ekip arkadaşlarım partimizin başarısı için gece-gündüz demeden çalıştık. Kadın Kolları’nın gücünü, varlığını ve aktif siyasetteki rolünün ne kadar önemli olduğunu parti içerisinde ve Lüleburgaz kamuoyunda önemli derecede hissettirdiğimize inanıyorum. Benimle birlikte yol yürüyen emektar ve vefakar tüm kadınlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere il genel meclis üyesi aday adayı olarak ilçe başkanlığına başvuruda bulunmuştum. Bu doğrultuda 21 Ocak Pazar günü yapılan ön seçime girdim. Ön seçim neticesinde de parti üyelerimizin takdiriyle sıralamaya giremedim. Ön seçim öncesinde partimizin kurumsal kimliğine zarar verebileceğini düşündüğüm her türlü davranış ve söylemden uzak durdum. Ben, üye olduğum 22 yıl boyunca onurla, gururla Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için çalıştım” dedi.

“PARTİMİZİN YENİLENME SÜRECİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİNDİR”

Üye olduğu günden bu yana parti için çalıştığını belirten Yılmazoğlu; “Her seçimde aktif görev aldım. Her seçim kampanyasında partimizin başarısı için çalıştım. 9 Şubat 2020'den bugüne kadar onur ve gururla CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteydim. 22 Ocak itibariyle Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa ettiğimi parti üyelerimiz başta olmak üzere kamuoyuna saygılarımla arz etmek istiyorum. Almış olduğum bu karar, yerel seçimlere doğru giderken partimizin yenilenme sürecine katkı sağlamak içindir. Hiçbir mevki ve makam CHP üyeliğinin önünde değildir” ifadelerini kullandı.

 

772 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page