top of page

Celep Dere’ye talip!

“Oturan değil çalışan muhtar olacağım”


Lüleburgaz’da yaşayan oto kaportacı Aytaç Celep, Dere Mahallesi Muhtarlığı’nı açıkladı.

Celep; “Mahallemize halkımızın teveccühü ile seçilirsem yapacağım projelerin en başında 7/24 ücretsiz ve güvenilir hizmet anlayışı olacak” dedi.


31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde Eski Sanayi’de oto kaporta dükkanı bulunan 36 yaşında ki Aytaç Celep, Dere Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.

Celep, göreve gelmesi halinde mahalle halkının refahını yükseltmek için çalışmalar yapacağını ve her zaman ulaşılabilir olacağını kaydetti.

Muhtar olması durumunda öğrencilerin fotokopi çıktılarını ücretsiz vereceğini söyledi.

“OKUMA SEVGİSİNİ AŞILAYACAĞIM”

Celep; “Mahallemize daha iyi hizmet edebilmek için Dere Mahallesi’nden muhtar adaylığımda desteklerinizi bekliyorum. Mahallemize halkımız teveccühü ile seçilirsem yapacağım projelerin en başında 7/24 ücretsiz ve güvenilir hizmet anlayışıyla sizlerin yanında olacağım. Mahallemizde ki tüm ihtiyaç sahibi yaşlıların yakacak gıda vb. gibi sosyal yardımları alması ve adil dağıtılması için mücadele edeceğim. Mahallemiz deki öğrencilere eğitim hayatında muhtarlık olarak gerekli yardımları ve destekleri tam olarak önem verip önceliklerimiz arasına koyacağım. Muhtarlık binasına öğrenciler gelip ücretsiz ödev çıktılarını alabilecek. Aynı zamanda yapacağım kütüphaneyle öğrencilerimizi okuma sevgisini aşılamaya çalışacağım. Mahallemiz de ki kırsal alanlarda çöp konteynırlarının eksikliklerinin giderilmesi, temizliği ve altyapı sorunlarının çözülmesi sokak lambalarında ki arızaların giderilmesi ve yetersizliğinin giderilmesi, yaz aylarında haşere ile mücadele ve ilaçlama için çalışacağım. Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği gezilere katılım sağlayacağız. Engelli ve yaşlı mahalle sakinlerinin evraklarını, yardımlarını adreslerine teslim edilmesini sağlayacağım” dedi.

Oturan değil çalışan muhtar olacağını belirten Celep; “Yerel yönetimlerin nasıl hizmet yapacağı konusunda tecrübelerim olmuştur. Bu tecrübelerimi mahallemde uygulama arzusu ile aday oldum. Muhtarlık görevinde hak ve hakkaniyet olmalı vicdan ile cüzdan yer değiştirmemeli. Yapacağım hizmetler sevgiyle, sabırla, şükürle ve şerefimle olacaktır” ifadelerine yer verdi.

192 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page