top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Bu transfer eğitim için!



Lüleburgaz’dan transfer olduğu Karagümrükspor alt yapısında yoluna devam eden başarılı futbolcu Aras Özhan’a İstek Lüleburgaz Okulu’ndan yüzde yüz burs verildi.

İstek Okulları tarafından Aras’ın aile ile iletişime geçilmesiyle başlayan süreçte genç futbolcuya, sporda gösterdiği başarılı performansı dolayısıyla burs imkanı sağlandı.

Okulda düzenlenen törenle sporcu eğitim hayatına İstek Lüleburgaz Okulu’nda devam edeceği imzayı attı.

Karagümrük Spor Kulübü de kulübün akademisinde eğitim alan futbolcuları Aras Özhan’a verilen burs nedeniyle İstek Okulları’na teşekkür yazısı gönderip, kulüp formalarından hediye etti.

İstek Lüleburgaz Okulları Ortaokul Müdürü Neslihan Sezer ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Akın Körpe konu hakkında yaptıkları açıklamada, “Karagümrük Spor Kulübü’nün okulumuza göndermiş olduğu forma ve teşekkür mektubu için son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz. Aras gibi yetenekli ve çalışkan bir sporcunun okulumuzda olmasından da çok mutlu olacağız. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Karagümrük Spor Kulübü’ne başarılar diler, Aras’ın da Lüleburgaz’ımızı ülkemizde ve yurtdışında çok iyi temsil edeceğine yürekten inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladılar.

Aras’ın babası Samet Özhan da duygularını gazetemize paylaşırken, Aras’ın hem eğitim hem de spor alanında gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

İstek Okulları’ndan gelen teklifin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten baba Özhan, spordaki başarının yanı sıra eğitim hayatında da oğlunun emin ellerde olduğunu dile getirdi.

 

1.064 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page