top of page

“Bu bir ahlaksızlıktır”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan: “Edirne’de siyasete su üzerinden şekil vermeye çalışanlar olduğundan bir kez daha emin olduk" dedi.

Edirne'de son günlerde suların bulanık akması ve su kesintileri yaşanması sonrası başlayan tartışmalar sürüyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açıklamada, su kesintisi sorununun birkaç nokta dışında sona erdiğini, kent geneline su verildiğini söyledi.

Su kesintileri üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmadığını ifade eden Gürkan, yeni bir sorunla karşı karşıya olduklarını belirtti.

Kent sakinlerine bazı mesajlaşma gruplarından "suyun bulanıklığının giderilmesi için belediyenin ilaç attığı yönünde" mesajlar iletildiğini bunun bir "ahlaksızlık" olduğunu ifade eden Gürkan, aslı olmayan durumla ilgili mesajı yazan ve yayanlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Gürkan, su kesintilerinden dolayı mağdur olan Edirnelilerin sıkıntılarını bildiklerini ve bu nedenle üzgün olduklarını ifade etti.

Durumla ilgili algı yaratılmaya çalışanlar olduğunu ileri süren Gürkan, "Edirne’de siyasete su üzerinden şekil vermeye çalışanlar olduğundan bir kez daha emin olduk." dedi. AA

134 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page