top of page

BTP’den Karaman’a açık destek


Bağımsız Türkiye Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, tekrarlanacak olan Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı seçimlerinde Hakan Karaman’ı desteklediklerini açıkladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Demirelli ve yönetim kurulu üyeleri DSP Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Hakan Karaman’ı ziyaret etti.

Demirelli, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, 2 Haziran’da Büyükkarıştıran’da tekrarlanacak olan Belediye Başkanlık seçiminde DSP adayı Hakan Karaman’ı destekleyeceklerini belirtti.

Bize göre seçimi tüm itirazlara rağmen DSP adayı Hakan Karaman kazanmıştır diyen Demirelli, “Büyükkarıştıran’da yaşayan seçmenin iradesine saygısızlık yapılmış ve seçimi aleni bir şekilde kazanan DSP adayı Hakan Karaman’a haksızlık yapılmıştır. “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” ayetini kendimize şiar edinmiş bir teşkilat olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bu sebeple DSP Belediye Başkan adayı Hakan Karaman’ı destekleme kararı aldık ve seçimde üstümüze düşen bir görev olursa da seve seve yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

251 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page