top of page

‘Bonus Hoca’ 5 Yıldız’daydı!


Lüleburgaz eğitim sektörüne 2022 yılında giriş yapıp çok kısa sürede önemli, tercih edilen bir eğitim kurumu haline gelen Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi öğrencilerinin ve velilerinin hayal ve beklentilerini gerçekleştirmeye 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde son hız devam ediyor.

“Bonus Hoca” olarak bilinen Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Araştırmacı Eğitimci – Yazar Süleyman Beledioğlu’nun Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi YKS öğrencilerine özel verdiği “Sınav Başarısının Beyin Temelli Kuramları ve Motivasyon” semineri 21 Şubat 13:30’da gerçekleşti.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere birçok ülkedeki stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi ve bunları saha çalışmaları ile elde ettiği verilerle birleştirdi.

Sınav başarısı, stres ve motivasyon alanlarında birçok çalışma yapan Süleyman Beledioğlu, kurs öğrencileri ve öğretmenlerine 1 saat süren bu seminer ile sınav stresi, motivasyon ve verimli ders çalışma yöntemleri gibi konularda bilgi ve birikimini aktardı.

148 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page