top of page

“Biz oylarsak o meclisten geçer”

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin, İl Genel Meclisi’nde CHP üyelerinin fazla olduğunu ve karar veren kesimin kendileri olduğun belirterek, “Sanki biz azınlıktayız, onlar çoğunlukta. Recep Çotuk diye bir İl Genel Meclis Üyesi var. Arkadaş her köye gidiyor, ‘çöp konteynerini getirdik’, ‘söz verdiğimiz gibi yolları yaptık’ diyor. Buradan bu arkadaşa ve muhtarlarımıza sesleniyorum biz 17 tane CHP’liyiz, biz karar organıyız. Biz oylarsak o meclisten geçer” dedi.


CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısına katılan İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İl Genel Meclisi’nde çoğunluğun kendilerinde olduğunu ve alınan kararların CHP üyelerinin kabul etmesi ile olduğunu belirtti.

“SANKİ BİZ AZINLIKTAYIZ, ONLAR ÇOĞUNLUKTA”

Girgin; “Bizim çoğunluk olmamız, çoğunlukta ki ağırlığımız, 10 yıldır yine çoğunluktuk ama maalesef bu dönemde büyük bir rahatsızlıkları var. Türkiye genelinde 1’inci parti olmamızdan kaynaklı herhalde. Sanki biz azınlıktayız, onlar çoğunlukta. Önceki dönem il genel meclisi üyesi arkadaşlarla yapmış olduğumuz Kasım ayı bütçesindeki emeklerimizi bile sahiplenen Recep Çotuk diye bir İl Genel Meclis Üyesi var. Arkadaş her köye gidiyor, ‘çöp konteynerini getirdik’, ‘söz verdiğimiz gibi yolları yaptık’ diyor. Buradan bu arkadaşa ve muhtarlarımıza sesleniyorum biz 17 tane CHP’liyiz. Biz karar organıyız, biz oylarsak o meclisten, bakanlıktan, valilik her ne gelirse o çoğunluk karar verirse bunlar olur. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama biz bu partinin birer mensubu isek, biz bu partide hepimiz bir aile olduysak ve biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacaksak lütfen sevgi ve kişisel sorunlarınızı bir kenara bırakın. Birlik olarak iktidarın yolunu açmaya çalışın. Birbirimize çelme taka tak Kırklareli’ni kaybettik. Adamlar 5 kişi ili kazandıkları için bize kafa tutuyorlar. İl de ki belediye bizde olduğu zaman şuan yapılan hadsiz davranışların hiçbirini yapamıyorlardı. Ama şuan yapıyorlar. Defalarca uyarmamıza rağmen, anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. İşlerine göre hareket ediyorlar, işlerine gelmeyince tanımıyorlar. Bu 7 aracın alınması bile bizim meclisimizden geçiyor. Biz, o 7 araç için gidemez desek hiçbir yere yollayamazsınız. Bu araçlar uzun zamandır bekleniyordu bizlere izah ettiler. Bizde tabii ki ihtiyaç olduğunu, halkımızın sel felaketi yaşamaması için, dere ıslahları için bu araçların kabul edildiğini 17 tane CHP’linin oylarıyla geldi” dedi.

Girgin, Kaynarca’da bir jeotermal suyun sondajına onay verildiğini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarımda o suyu kullanmasının ve istihdam sağlanmasının tahmin edildiğini belirtti.

472 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page