Biz Bize Derneği’ne bakan ziyareti
- gorunumhaber

- 23 saat önce
- 1 dakikada okunur


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kırklareli programı kapsamında Biz Bize Yeteriz Derneği Lüleburgaz Şubesi’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı Emin Sanpur ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Bakan Göktaş ile beraberindeki heyet, derneğin yürüttüğü çalışmalar ve sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette, Dernek Başkanı Emin Sanpur’un hayatını kaybeden kızı Rümeysa Sanpur da dualarla anıldı. Bakan Göktaş, Rümeysa Sanpur’un hatırasının gönüllerde yaşamaya devam ettiğini ifade etti.
Vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Göktaş, talep ve istekleri dinleyerek toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve gönüllülük esasına dayalı çalışmaların büyük önem taşıdığını söyledi.
Dernek yönetimi ve üyelerini yürüttükleri faaliyetlerden dolayı tebrik eden Bakan Göktaş, vatandaşların hayatına dokunan her sosyal çalışmanın kıymetli olduğunu vurguladı.
Programın ardından Kırklareli Valisi Uğur Turan, kente verdiği desteklerden dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederek kendisini uğurladı.


