top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Bilseydim başkanlığa hiç talip olmazdım”

Lüleburgazspor Başkanı Cevat Şenkardeşler, bağlandığı radyo programında “Bilseydim başkanlığa hiç talip olmazdım” dedi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Lüleburgazspor’un Başkanı Cevat Şenkardeşler, bağlandığı radyo yayınında çarpıcı ifadeler kullandı.

Şenkardeşler, Cuma günü saat 19.00’da Lüleburgaz FM’de Alaaddin Erdal’ın programına telefon ile bağlandı.

Bağlantıda ilk olarak kendini tanıtan Şenkardeşler; “Ben Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesiyim ve orada Sosyal Faaliyetler Komisyon başkanıyım. Kendimi girişken ve görev adamı olarak tanımlayabilirim. Ayrıca bir spor insanıyım, belki olmaz ama hedefim Süleyman Hurma gibi bir futbol adamı olmak. Bu göreve param var diyerek gelmedim. Kongrede de söyledim bunu. Ama çevrem geniş, girişkenim. Siz de takdir edersiniz ki Fenerbahçe’de birini öylesine Sosyal Komisyon Başkanı yapmazlar.” dedi.

“BİLSEYDİM BAŞKANLIĞA HİÇ TALİP OLMAZDIM”

Sponsorluk ile ilgili sorunlar yaşadıklarını dile getiren Başkan Cevat Şenkardeşler, “Sponsorluk konusunda sorun yaşıyoruz. Sponsor bulduk, Zorlu ile görüştük. Ama göğüs reklamı sponsorluğu 2 senelik verilmiş önceki yönetim tarafından. Bu durum da elimizi kolumuzu bağlıyor. 39 Burda AVM’ye verilmiş sponsorluk haberimiz yok. 250 bin lira para alınmış. İlk maça reklamsız çıktık, ceza yiyorduk az kalsın. Ciddi anlaşmalar yapmışlar. Bu şekilde olduğunu bilseydim hiç talip olmazdım başkanlığa. Sponsorlukları ya Zorlu ya Limak’tan alacaktık. Ama dediğim gibi kitlenmiş durumdayız, alamıyoruz.” ifadelerini kullandı

“YETER Kİ BİRLİK OLALIM”

Yaşanan sponsorluk ve beraberindeki maddi sorunlara istinaden beklentisini dile getiren Şenkardeşler; “Birlik beraberlik içinde destek istiyoruz. Sporcular için yatacak yer bile yok. Bulduğumuz yerler için aileler kabul etmiyor. Genç oldukları için kiraya vermek istemiyorlar.

Belediyeden destek gelmeye başladı. Teşekkür ediyoruz. Belediye de belediye başkanımız Murat Gerenli’ye de. Kalacak yer ile alakalı destek vereceklerini açıkladılar 13’ünde. Galibiyetler gelmeye başladı. 3 maçta 4 puan bu takım için az değil. Çocuklar çok genç. Takım genç. 3 günlük takım ile maça çıkıldı. Sabır gerekiyor bunu hep söylüyoruz. Çocuklar ligde kalacaklar. Üst sıraları kovalamak tabii ki amacımız ama ilk hedef ligde kalmak.

Tüm bu anlattıklarım ile birlikte destek istiyoruz. Sanayimizden, esnaftan, halkımızdan destek istiyoruz. Planlı projeli gidemiyoruz, çok ses çıkıyor. Herkesi birlik beraberliğe davet ediyorum. Ben bu işi götürürüm. Lüleburgaz’ı layık olduğu yere, Fenerbahçe’yi yendiği zamanlara götürmek istiyoruz. O zaman yapılmış, şimdi neden yapılamasın? Yeter ki birlik olalım.” şeklinde konuştu.

413 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yorumlar


bottom of page