top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Belediyeden 5 bin kişilik iftar!

“Bu kez herkes doydu”

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla 2. kez iftar yemeği verildi.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yaklaşık 5 bin kişilik iftar yemeği verildi.

Yoğun katılımın olduğu yemekte, vatandaşlar sorunsuz şekilde yemeklerini yedi ve yemeğe yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı öğrenildi.

Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde verilen iftar yemeğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP İlçe Başkanı Ali Can, partililer ve adaylar ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

İftar sonrası, Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu, belediye personellerinin oynadığı Orta Oyunu ve Canlı Karagöz alanda bulunan vatandaşların beğenisine sunuldu.

İftardan sonra bir açıklama yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli; “Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğimizde komşularımızla tekrar buluştuk. İftardan sonra çalışma arkadaşlarımızın hazırladığı geleneksel Ramazan eğlenceleri ile keyifli anlar yaşadık. İftar yemeğimizde gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı siz değerli komşularıma çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı Lüleburgaz’a ve ülkemize huzur, bereket ve refah getirsin” dedi.


“BU KEZ HERKES DOYDU”

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 13 Mart günü Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti.

3 bin kişilik yemek hazırlığı yapıldığı belirtilmiş, yoğun katılımın olması dolayısıyla yemekler yetersiz kalmıştı.

O gece zaman zaman sözlü tartışmalar yaşanmış, sonrasında ise Lüleburgaz Belediyesi, yaşanan yoğunluktan ve yemeklerin yetersiz kalmasından dolayı yer bulamayıp geri dönen vatandaşlardan özür dilemişti.

314 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page