top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Beşiktaşlılarda 7. yıl coşkusu

Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneği'nin 7. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Dernek Başkanı Yusuf Can'ın açıklamada bulundu.

Can açıklamasında, “Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneğimizin 7. kuruluş yıl dönümüne erişmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Derneğimizin saygıdeğer üyeleri, gönüllülerimiz ve destekçilerimiz sayesinde bugünlere kadar geldik.

Geride bıraktığımız 7 yıl boyunca sürekli bir dernek binamız oldu. Dernek üyelerimizle her zaman iletişim içerisinde bulunduk ve hala tüm üyelerimizle iletişim içerisindeyiz. Genel kurullarımızı zamanında yaptık, yönetim kurulu üyelerimizle toplantılarımızı periyodik olarak yapmaya devam ediyoruz.

Bir taraftar derneğinden ötede, sürekli dayanışma içerisinde olduk. Yeri geldi Kızılay öncülüğündeki "kan bağışı" kampanyasına katkı sunduk. Yeri geldi iftar yemeği düzenledik. Yeri geldi eğlendik yeri geldi hep birlikte üzüldük. Ama her daim dayanışma içerisinde olduk.

Beşiktaş sevgisi sayesinde Türkiye genelinde belde düzeyinde kurumsal bir derneği kuruluşundan beri aktif olarak ayakta tutmayı başardık.

Bugün itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzün resmi olarak tanıdığı dernekler arasında yer almanın gururu ve onuru içerisindeyiz.

Tüm bunları yaparken en büyük destekçilerimiz derneğimizin üyeleri oldu. En eski üyemizden en yeni üyemize kadar tüm üyelerimiz Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneği’ne gönülden bağlandı ve derneğimizi bugünlere kadar getirdik.

Bundan sonra da derneğimizi daha da büyüteceğiz, kurumsal çizgisini genişleteceğiz, elimizden geldiğince daha güzel aktiviteler yapacağız.

Yakın bir zaman diliminde derneğimizin kuruluşunun 7. Yıl dönümü münasebetiyle bir dayanışma gecesi düzenleyeceğiz. Bu gecede derneğimize katkı sunmak ve bizlerle bir arada olmak isteyenlerle bir arada olmak istiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki güçlü bir dayanışmanın önünde hiçbir engel duramaz!

Futbolun rekabet içinde bir oyun olduğunu, sporun bir beden terbiyesi olduğunu ve tüm amatör branşların özveriyle yapıldığını biliyoruz.

Taraftar olmak da gönül verdiğin renklere bağlı kalmaktır. Takımın için fedakarlık yapmaktır.

Şeref Bey'in son sözü gibi; Feda olsun Beşiktaş'ımıza.” ifadelerini kullandı.



46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page