top of page

Beşiktaş’dan forma desteği

Lüleburgaz Beşiktaş Taraftarlar Derneği, İstiklal İlkokulu’na forma desteğinde bulundu. Dernek Yöneticisi Cenk Tufan; “Bir çocuğun gülümsemesi kazanılacak 3 puanlardan çok daha kıymetlidir. İyi ki Beşiktaşlıyız” dedi.

Lüleburgaz Beşiktaş Taraftarlar Derneği, yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dernek, İstiklal İlkokulu’na forma desteğinde bulunarak çocukların gönlünü feth etti.

Yapılan örnek davranışın çocuklara ve gençlere her anlamda sporu sevdirmek olduğu belirtildi.

Dernek Yöneticisi Samet Özhan; “Sporun, sportif başarıdan ibaret olmadığının en güzel göstergesidir Beşiktaşlılık. 1 Mayıs’ta 8 Kasım’da sosyal sorumluluk hissettiğimiz her alanda vardık var olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda biz Lüleburgaz Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak elimizden geldiğince sporun ve çocuğun olduğu her platformda destek sağlamayı kendimize görev edindik. Sayısız projelerimize bir yenisini daha eklemekten gurur duyuyoruz. İstiklal İlkokulu’nda bulunan çocuklara Beşiktaş’ı ve sporu sevdirmek için elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

Dernek Yöneticisi Cenk Tufan da; “Çocuklarımızın sevincine ortak olmaktan dolayı gururluyuz. Her zaman elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bir çocuğun gülümsemesi kazanılacak 3 puanlardan çok daha kıymetlidir. İyi ki Beşiktaşlıyız. İleri de çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Okul yönetimi Beşiktaş Taraftarlar Derneği’ne teşekkürlerini sunarken, büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

211 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page