top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Bayramda hava nasıl?

Ramazan Bayramı’nda Lüleburgaz’da hava mevsim şartlarının normalinde seyretmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Lüleburgaz’da hava parçalı bulutlu ve az parçalı bulutlu olacak. Müdürlüğün tahminlerinde arife günü en yüksek 24 derece, bayramın birinci günü en yüksek 24 derece, bayramın ikinci günü en yüksek 25 derece ve üçüncü günü de en yüksek 27 derece olması bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ramazan Bayramı’nda havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Müdürlüğün verilerine göre Lüleburgaz’da arife günü hava en düşük 8 derece, en yüksek 24 derece rüzgarında 19 km/saat  bekleniyor.

Ramazan Bayramı’nda ise ilk gün en düşük 7 derece, en yüksek 24 derece ve rüzgarında 17 km/saat olması tahmin ediliyor.

Bayramın 2’inci günü ise en düşük 7 derece, en yüksek 25 derece ve rüzgarında 23 km/saat olacağı tahmin edilirken, bayramın 3’üncü günü de en düşük 9 derece, en yüksek 27 derece ve rüzgarında 18 km/saat olması bekleniyor.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Hafta başından itibaren bölge genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının, hafta boyunca mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Arife günü bölgemiz genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor, bayramın birinci günü bölgemiz genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor, bayramın ikinci günü bölgemiz genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor, bayramın üçüncü günü bölgemiz genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor” denildi.

205 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page