top of page

Balıkta fiyatlar sabitlendi!

“Bayrama kadar 50 TL”

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Karadeniz Balıkçısı’nın sahibi Sami Küçük, Ramazan ayı dolayısıyla başlattıkları uygun fiyatlı balık satış kampanyasının bayrama kadar devam edeceğini açıkladı.

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak’ta faaliyet gösteren Karadeniz Balıkçısı’nın sahibi Sami Küçük, Ramazan ayında vatandaşlara destek olmak amacıyla başlattıkları kampanyanın sürdüğünü açıkladı.

Küçük, istavrit, sardalya, mezgit ve hamsinin 50 liradan satışına devam ettiklerini ifade etti.

Denizde bu yıl balık bolluğu yaşandığını belirten Küçük, özellikle palamutun az olmasının küçük balıkların daha fazla üremesine neden olduğunu söyledi.

Ramazan ayında vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla yüksek kâr hedeflemediklerini dile getiren Küçük, balıkları oldukça düşük kâr oranlarıyla satışa sunduklarını belirtti.

Başlatılan kampanyanın bayrama kadar devam edeceğini belirten Küçük, bazı vatandaşların kampanyanın sona erdiği yönünde yanlış bir algıya kapıldığını ifade ederek, “Kampanyamız devam ediyor. Bazı yerlerde fiyatlar daha yüksek olabilir ancak biz vatandaşlarımızın uygun fiyata balık tüketebilmesi için satışlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kampanya kapsamında istavrit, sardalya, mezgit ve hamsinin 50 liradan satıldığını belirten Küçük, bu uygulamanın amacının herkesin balık tüketebilmesine katkı sağlamak olduğunu vurguladı.

Küçük, kampanyanın yalnızca Ramazan ayıyla sınırlı kalmayacağını ifade ederek, Ramazan ve bayram sonrasında da uygun fiyatlı satışların devam edebileceğini belirtti.

bottom of page