top of page

Bakan ‘YOL’ la geldi!

Bu kez olacak mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımı ile Lüleburgaz’da Seçim İrtibat Bürosu açıldı. Bakan Uraloğlu, burada yaptığı konuşmasında yıllardır yapılmayan ve Lüleburgaz'ın kanayan yarası olan çevre yolunun bu sene ihalesini yapılacağını belirtti. Uraloğlu; “Aldığım notta ilk sırada çevre yolu yer alıyor. Çevre yolunun ihalesini bu sene yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Biz algı yürütmeyip hizmet ediyoruz” dedi.

27 Mart 2019'da yine bir seçim döneminde o dönemin Karayolları Genel Müdürü olan Abdülkadir Uraloğlu, gazetemize çevre yolunun gündemlerinde olmadığını söylemişti.

Uraloğlu, yine bir seçim döneminde, bu sefer bakan olarak geldiği Lüleburgaz'da çevre yolu için bu sene ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Uraloğlu’nun 2019’daki bu söylemlerine karşı, 2018 yılında Kırklareli’ne gelen dönemin başbakanı Binali Yıldırım da Lüleburgaz'a çevreyolunun en kısa süre içinde yapılacağını belirtmişti.

O dönem yaklaşık 1,5 yıllık geçen sürede çevreyolunun Karayolları 2019 yatırım planına dahi alınmadığı anlaşılmıştı.

Öte yandan Lüleburgaz’daki program sonrası sohbet sırasında vatandaşlardan Zehra Ünal’ın, Bakan Uraloğlu’na; “Çevre yolunun sözünü veriyor musunuz? Bunun takipçisi olacak mısınız?” sorusu üzerine Bakan Uraloğlu; “Sözü herkese verdim. Biz kimseyi kandırmadık, kandırmayacağız” cevabını verdi.

“1 NİSAN ŞAKASI YAPMAYA HAZIR MIYIZ?”

Bakan Uraloğlu açıklamasının devamında, “'Yol yapmak, alt yapı yapmak bunlar bizim işlerimiz.  Türkiye'de 6 bin 100 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 29 bin 500 kilometreye çıkarmış bir liderin kurduğu partinin temsilcileriyiz. Biz yaptığımız hizmetler ile beraber Türkiye'nin her tarafına doğusunu batısını ayırmadan hizmet ettik. Bu anlamda Kırklareli'mize ve Lüleburgaz'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetler var yapılması gereken hizmetler var. Biz vatandaşlarımızı tercihinden dolayı gerçekten asla cezalandırmadık. Asla orada ki yaptığımız yatırımları durdurmadık onlara devam ettik. Bizim belediyeler ile beraber iş birliği yaptığımız taktirde nasıl hizmet yapabileceklerimizin bir çok örneği var. Biz istiyoruz ki AK Parti belediyeciliği ile Kırklareli'mizi ve Lüleburgaz'ımızı buluşturalım inşallah. Buraya daha iyi hizmet edelim. Gelirken valimiz de, milletvekilimiz, il başkanımız Lüleburgaz çevre yolundan özellikle bahsettiler. Bu bizim işimiz. Aldığım notta ilk sırada çevre yolu yer alıyor. Çevre yolunun ihalesini bu sene yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Biz algı yürütmeyip hizmet ediyoruz. Yaptığımız hizmetler ile karşınıza çıkıyoruz. Buranın ihtiyaçları ve yapılması gerekenler var. Biz bakanlık olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Belediyemize de bu anlamda Murat Mahir kardeşimize biz artı destek olmaya ve pozitif ayrımcılık yapmaya da hazırız. Sizlerin tercihi ile beraber bu desteği vermeye hazırız. Ceketimizi koysak kazanırız diyenlere 1 Nisan şakası yapmaya hazır mıyız?'' dedi.

607 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page