top of page

Bahçeşehir’den Kuzey Alaz’a destek!

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji 4-B Sınıfı, SMA Tip 1 hastası Kuzey Alaz Ümit için kermes düzenledi.


SMA Tip 1 hastası Kuzey Alaz Ümit için Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji’nde yardım kermesi düzenlendi.

Kermes okulun 4-B sınıfı öğrenci ve velileri tarafından düzenlenirken, okulun diğer kademeleri de birçok ürün satışı yaparak yardım kermesine destek verdi.

Kampanya kapsamında sınıf velilerinin hazırladıkları yiyecekler ve öğrencilerin getirdikleri kırtasiye malzemeleri Kuzey Alaz için satışa sunuldu.

Kuzey Alaz Ümit’in yardım kermesine Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Umut Kurt, LTSO Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ve Koray Girgin de katılım sağladı.

Büyük ilgi gören yardım kermesi sonrası toplanan paralar Kuzey Alaz Ümit’in kampanyasına bağışlandı.

Kermes anlam ve önemine atıfta bulunan Kampüs Müdürü Serkan Göker, “Henüz 2 haftalıkken SMA Tip1 teşhisi konan bebeğimiz Kuzey Umut Alaz, Çorlu’nun bu hastalığa yakalanan en minik bebeği. Maalesef Türkiye’de henüz kalıcı bir tedavisi olmayan bu hastalığın yurtdışında ise kalıcı bir tedavisi mümkün. Tedavinin etkili olabilmesi içinse hastalık ilerlemeden bebeğimize yurtdışında gen tedavisi aldırılması gerekiyor. Bizler, Kuzey Alaz Ümit’e destek olmak için her zaman burada olacağız. Öğrencilerimiz ve velilerimizin düzenlediği bu anlamlı kermes için de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page