top of page

Bahçeşehir’den örnek bağış!

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji, Lüleburgaz Engelliler Derneği’ne 6 adet tekerlekli sandalye, 1 adet koltuk değneği ve 20 koli eşya bağışında bulundu.

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji, okul aile birliği, öğretmen ve öğrencileri Lüleburgaz Engelliler Derneği’ne bağışta bulundu.

Bahçeşehir Koleji tarafından, derneğe 6 adet tekerlekli sandalye, 1 adet koltuk değneği ve içerisinde eşya, mutfak eşyası, kitap, ayakkabı gibi ürünlerin bulunduğu 20 koli teslim edildi.

Yapılan yardımların, başta öğrencilerin sorumluluğu bilmesi adına yapıldığı belirtildi.

Dernek Başkanı Ömer Dağ, kendilerine gelen bağıştan dolayı engellilere destek olacaklarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Dağ; “3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bizi ziyarete gelmişlerdi. Tanıştık ve okulda bir sunum yapmamı istediler. Sunumda engellilerin ihtiyaçları gündeme geldi, bizde belirttik onlar yardımcı olmak istediler. Ama öğrencilerden bağış toplanacağı zaman çocukların kendi harçlıklarından vermelerini talep ettim. Miktarı önemli değil, öğrenci için daha anlamlı olur diye düşündüm. Bizde derneğimize gelen bağışları ihtiyacı olan kişilere ulaştıracağız. Yaptıkları bağışlarından dolayı Bahçeşehir Koleji’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Derneğe bağışları her zaman kabul ettiklerini belirten Dağ; “bağışlarımız her zaman için devam etmektedir. Önemli olan bağış yapan kişi ve kurumlar bağışların nereye gittiğini bilmesi gerekiyor. Ufak miktarları biriktirdiğimiz zaman bir araya getirince ihtiyaçları karşılayabiliyoruz. Ekstra bir proje ya da direk ihtiyaç olunca destek istiyoruz. İnsanlara dokunabildiğimiz kadar ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Örnek olarak hasta bezi bulmakta çok zorlanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dağ, kendilerine bağış yapmak isteyenlerin 0288 417 58 18 ve 0541 788 84 15 nolu numaralardan ulaşılabileceğini kaydetti.

273 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page