top of page

Babalarla mutluluk şenliği!

Lüleburgaz Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından düzenlenen Babalar Günü Şenliği’nde çocuklar ve babaları bir araya geldi. Gösteriler, oyunlar ve etkinliklerle renklenen programda aile bağlarının önemi vurgulandı.

Lüleburgaz Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından, 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi kapsamında düzenlenen Babalar Günü Şenliği, çocuklar ile babalarını aynı sevgi ve mutluluk ortamında buluşturdu.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Oflaz, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda aile içi iletişim, çocuk gelişiminde babanın rolü ve birlikte geçirilen zamanın önemi ön plana çıktı.

Program kapsamında okul rehber öğretmeni Okan Uslu tarafından yapılan konuşmada, babaların çocuklarının eğitim ve gelişim süreçlerinde daha aktif yer almalarının önemine dikkat çekildi.

Uslu, çocuklarla güçlü, sağlıklı ve güvene dayalı bağların erken yaşlarda kurulduğunu belirterek, çocuklar büyüdükçe aradaki mesafeyi azaltanın nasihatlerden çok sevgiyle geçirilen kaliteli zaman olduğunu ifade etti.

Konuşmada ayrıca babaların çocukların hayatında güven veren bir liman, yol gösteren bir rehber ve her koşulda yanında olduğunu hissettiren güçlü bir destek noktası olduğuna vurgu yapıldı. Çocuklara bırakılabilecek en değerli mirasın maddi imkanlardan çok sevgi, ilgi ve birlikte geçirilen nitelikli zaman olduğu belirtildi.

“BABALAR VE ÇOCUKLARI UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞADI”

Etkinlik boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelenirken, babalar ve çocuklar çeşitli yarışmalar ile eğlenceli oyunlarda birlikte vakit geçirdi.

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte aileler unutulmaz anılar biriktirdi.

Program sonunda yapılan değerlendirmede, “Bir çocuğa bırakılabilecek en değerli miras güçlü aile bağlarıdır. Sağlıklı ve mutlu nesiller; anne ve babanın sevgiyle tuttuğu iki el arasında büyür.” mesajı paylaşıldı.

bottom of page