top of page

Babaeskispor evinde yok!


Haber Merkezi

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden Babaeskispor, ligin 10.haftasında konuk ettiği İstanbul İli Temsilcisi İFA Spor Kulübüne 2-0 mağlup olarak, bu haftayı da puansız kapattı.

Hafta içi mücadelesinde Çarşamba günü İFA’yı konuk eden Babaeskispor, Babaeski 100.Yıl Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ligde 17 puan ile 5’nci sırada yer alan İstanbul İli Temsilcisi İFA Spor Kulübünü ağırladı.

Karşılaşmayı Kocaeli Kadın Bölgesel Hakemlerinden Damla Doğan Genç, Yardımcı Hakemliklerini ise Eray Görgün ve Abdurrahman Kozan yaptılar. Karşılaşmanın 3.Hakemliğini ise Berat Can Taşkesen, Gözlemciliğine de Özcan Tekçe yaptı.

Teknik Direktör Uğur Aytaç’ın istifasının ardından, alt yapı genel koordinatörü İbrahim Çelik nezaretinde sahaya çıkan Babaeskispor, ilk 45 dakikayı güçlü rakibi karşısında golsüz berabere tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısının 60’ıncı dakikasında İFA spor penaltı golü ile 1-0 öne geçti.

Oyunda bütün riskleri alarak, temposunu artıran Babaeskispor, daha sonra kontra bir atak sonucu kalesinde bir gol daha gördü ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page