top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Babaeskispor’dan Belediye ziyareti

“Düzenli gelir için otopark ve halı sahayı istediler”


Babaeskispor Kulübü Başkanı Mustafa Kasapoğlu, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla'yı ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, "Bizim sevdamız Babaeskispor" diyen Başkanlar karşılıklı el sıkışarak, samimi bir poz verdiler.

Başkan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Yayla'ya, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı.

Gerçekleşen ziyarete; As Başkan Mustafa Ebinç, Genel Sekreter Cem Tırpancı, Muhasebe Sorumlusu Kenan Özkan, Futbol Şube Sorumlusu Beytullah Gencer, Alt Yapı ve Spor Okulları Sorumlusu Gürcan Celep ve Basın Sözcüsü Metin Karakuş katıldılar.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede, Başkan Kasapoğlu, Babaeskispor'un bu sene hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, yaz spor futbol okullarından hemen işe başlayacaklarını söyledi.

Başkan Kasapoğlu, çocukların ailelerinin daha yakından takip edebilmeleri açısından Yaz Spor Futbol Okulları için antrenman sahası olarak, Gündüz Onat Festival Çim Alanını istedi.

Belediye Başkanı Yayla, "Antrenman saat programlarını belirleyin, biz de belediye olarak ne gerekiyorsa yapalım, çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır" dedi.

Babaeskispor Sosyal Tesislerinin de elden geçmesi ve günümüz şartlarına göre dizayn edilmesi gerektiğini belirten Başkan Kasapoğlu, ayrıca artık Babaeskispor'un düzenli bir gelirinin olması gerektiğini, bunun içinde otopark ve Halı Saha'nın Babaeskispor'a kiralanması talebinde de bulundu.

Başkan Yayla, bu konuyu ihale süreci geldiğinde belediye Meclisinde inceleyerek, şeffaf bir yönetim anlayışı ile değerlendireceklerini ve kamuoyunu bilgilendireceklerini kaydetti.

57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page