top of page

Babaeskispor’da kongre günü!


Haber Merkezi

Babaeskispor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Kasapoğlu, Kulübün Olağan Genel Kurulu Toplantısı öncesi, Genel Kurulda oy kullanacak olan üyelerle bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Ligden (BAL) düşen Babaeskispor Kulübü Derneği’nin, Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 19.00'da Belediye Sarayı Tansa Kışlık Restaurant'ta gerçekleşecek.

Babaeskispor Yönetim Kurulu tarafından, Genel Kurul öncesi tespit edilen toplam 128 Üyeden, yıl içerisinde üyelik aidatını ödeyerek sorumluluğunu yerine getiren 65 üyenin oy kullanacağı açıklandı.

Öte yandan Babaeskispor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Kasapoğlu, düzenlediği akşam yemeğine rakibi Deniz Sert’i de davet etti.

Davete icabet eden Deniz Sert’e gecede Başkan Adayı Mustafa Kasapoğlu, Olağan Genel Kurul öncesi birleşme teklifinde bulunarak, bir adım atması üyeler tarafından alkışlarla karşılandı.

Babaeskispor Kurucu Başkanı efsane Başkan Nusret Can, her iki adayın ellerinden tutarak, güçlerini birleştirmeleri halinde kulübün yararına olacağını söyleyerek, her iki Başkan Adayına da birleşme çağrısında bulundu.

Deniz Sert, birleşme kararını büyüklerine danışarak vereceğini belirtti.

Babaeskispor Başkan Adayı Mustafa Kasapoğlu ise “Her türlü verilecek olan karara saygı duyuyorum, çünkü her şey Babaeskispor için” dedi.

 

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page