top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Babaeskispor’da Kasapoğlu dönemi


Babaeskispor Kulübü'nün, bir restoran da  gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni Başkan Mustafa Kasapoğlu seçildi.

Babaeskispor Kulübü'nün, bir restoran da  gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni Başkan Mustafa Kasapoğlu seçildi.

128 Üyenin Resmi Kayıtlı olduğu Hazirun cetvelinde, 70 Üyenin ıslak imzaları karşılığında yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından Genel Kurul, saygı duruşunda bulunması ve ardından istiklal Marşı’nın okunması ile birlikte başladı.

Genel Kurulda, Babaeskispor Kulübü Üyesi Kemal Çalışkan tarafından verilen önerge sonucunda, Divan Başkanlığına Nusret Can, Başkan Yardımcılıklarına ise Cem Tırpancı ve Metin Karakuş seçildi.

Babaeskispor Kulübü Faaliyet, Kesin Hesap ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunması için Babaeskispor Kulübü Genel Sekreteri Enis Balkan'a söz hakkı verildi.

Genel Sekreter Enis Balkan, slayt gösterisi eşliğinde sunacağı raporları tepegöz göstergesinin arızalanmasından dolayı sözle ifade etti.

İki adayın yarıştığı Babaeskispor Genel Kurulunda ilk söz hakkı Deniz Sert'e verildi. Başkan Adayı Sert, Yönetim Kurulu listesinin hazır olmadığını, yapılan Genel Kurul’un usulsüz olduğunu iddia ederek, gerekli itirazları yapacağını söyledi.

Daha sonra Divan Başkanı Nusret Can, söz hakkını diğer aday Mustafa Kasapoğlu'na verdi.

Başkan Adayı Mustafa Kasapoğlu yaptığı konuşmada; "Ben ve Yönetim Kurulum Babaeskispor'u eski günlerine kavuşturmak için göreve talip olduk. Geçtiğimiz sezon Babaeskispor hiç hak etmediği duruma düştü, biz yönetim olarak, her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.

Başkan Adayı Kasapoğlu daha sonra Divan Başkanlığına, Yönetim Kurulu Adaylarının yer aldığı listeyi sundu.

Divan Kuruluna verilen sözlü önergede tek adayın listesi hazır olduğu için üyelere açık oylama önerildi. Yapılan sözlü önerge oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündem gereği, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delege Seçimlerine geçildi.

Yapılan açık oylamada; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mustafa Buyur, Cem Tırpancı, Kenan Özkan, Metin Karakuş, Gürcan Celep, Mustafa Ebinç ve Beytullah Gencer seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise Kemal Çalışkan, Ülkü Tırpancı ve İlkay Özay seçildi.

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegeliklerine Mustafa Kasapoğlu, Ünal Göcen ve Kemal Çalışkan seçildi.

Yeni Başkan Mustafa Kasapoğlu, üyelere yaptığı teşekkür konuşmasından sonra, Genel Kurul Toplantısı, Dernekler Kanuna uygun olarak son buldu.

 

128 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page