top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Babaeskispor’a talip oldu


Yeşilbaş Menajerlik Şirketi Sahibi, FİFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş, Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Babaeskispor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Babaeskispor Yönetim Kurulu’nda ayni zamanda Futbol Şube Sorumlusu olarak da görev yapan Ayhan Yeşilbaş, “Yapılacak olan ilk Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Babaeskispor Kulüp Başkanlığına aday olacağım” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Yeşilbaş, yaptığı açıklamada; “Bu güne kadar Babaeskispor Kulübüne yaklaşık 150 bin TL harcadığını belirterek, geçtiğimiz hafta İstanbul’dan, 30 Adet Yağmurluk, 30 Adet Eşofman, 30 Adet Tişört ve 10 Adet te maç topu getirdiğini” söyledi.

“BABAESKİSPOR’U ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısından sonra Babaeskispor’ da artık ekonomik anlamda hiçbir sıkıntının kalmayacağını ifade eden Ayhan Yeşilbaş, şöyle devam etti. “Yönetim Kurulunda ki arkadaşlarımızın bana biraz güvenip inanmalarını istiyorum, göreceksiniz ikinci devre zevkle ve büyük bir keyifle izleyeceğiniz bir Babaeskispor yaratacağız. Ekonomik sıkıntıların hepsini çözeceğiz ama öncelikle Olağanüstü Genel Kurul kararının bir an evvel alınıp, toplantının gerçekleşmesi gerekiyor. Sonra hep birlikte Babaeskispor’u şaha kaldıracağız. Evet bu kadar da emin konuşuyorum, bir daha ekonomik anlamda hiçbir zorluk çekmeyeceğiz, Ben yıllarca Babaeskispor’a hizmet etmiş efsane Başkanımız Nusret Can’a, söz verdim, Babaeskispor, ligin ikinci yarısından itibaren eski günlerine geri dönecektir.”

264 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page