top of page

Başkanlar mazbatayı aldı

31 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden seçilen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Evrensekiz’in yeni Belediye Başkanı seçilen Birol Özbay, beraberinde ki meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını aldı. Gerenli; “Lüleburgaz’ımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız” dedi.


31 Mart yerel seçimleri sonrası seçimi Lüleburgaz ve beldelerinde kazanan belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Yeniden seçilen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Evrensekiz Belediye Başkanı seçilen Birol Özbay, beraberindeki meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını aldı.

Lüleburgaz Adliyesi’nde dün düzenlenen törene CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve eşi Aysu Gerenli, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, İlçe Başkanı Ali Can, seçimlerde kazanan belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“LÜLEBURGAZ’IMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”

İkinci kez Belediye Başkanı seçilen Murat Gerenli burada yaptığı açıklamada, Lüleburgaz’a değer katarak hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.


Lüleburgaz için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını aktaran Gerenli, gelecek, aydınlık yarınlar için çalışacaklarını ifade etti.

Bütün Lüleburgazlılara yürekten teşekkür ettiğini kaydeden Gerenli, şunları söyledi:

“Mazbatalarımızı aldık. Hep beraber sevdamız olan Lüleburgaz’a ilk günkü heyecanımızla ve Lüleburgaz sevdamızla, enerjimizle, Lüleburgaz’a değer katarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Lüleburgaz’ımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Gelecek, aydınlık yarınlar için çalışacağız. Çok çalışacağız. Güzel Lüleburgaz’ımızın daha güzel günlere gitmesi için bu güzel ekiple ve uyum içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize güvenen, bize destek veren ya da vermeyen şu an gönlümüzde olan bütün Lüleburgazlılara yürekten teşekkür ediyorum.”

Kutlama çiçekleri yerine SMA hastası çocuklara bağış yapılınca daha mutlu olacaklarını da sözlerine ekleyen Gerenli; “SMA Tip-1 hastası kardeşlerimiz var çevremizde. Bizlere çiçek getirmek isteyen sevgili yakınlarımıza ve sevenlerimize sadece ve sadece onlara destek olmalarını istiyorum. Sevgili Kuzey Alaz ve Yağız Batu’nun kampanyalarını desteklerlerse inanın bizi çok daha fazla mutlu edecekler. Hepinize candan teşekkür ediyorum. Tam yol ileri” dedi.

Göreve seçilen başkanlar ve meclis üyeleri de desteklerinden dolayı Lüleburgaz halkına çok teşekkür etti.

Program toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.



580 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page