top of page

Bağımsız adaydan ziyaret

“Derdim siyaset yapmak değil”

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylar arasında yer alan Özgür Kahya, “Seçildiğim takdirde bu projeleri hayata geçirmek için gece gündüz Lüleburgaz halkıyla birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Derdim siyaset yapmak değil, halkın derdini dinlemek ve birlikte sorunlara çözüm üretmek olacaktır.” dedi.


31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylar arasında yer alan 41 yaşındaki Özgür Kahya, gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Kahya, Lüleburgaz için hazırladığı 100 projesinin olduğunu, hepsinin hayata geçirebilecek projeler olduğunu belirtti.

Pınarhisar Yeniceli olan Özgür Kahya, Lüleburgaz halkından destek istedi.

25 yıllık belediye başkanları danışmanlık ve proje ofisi tecrübesiyle aday olan Özgür Kahya, bu yerel seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu ifade etti.

Seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dileyen Özgür Kahya, hazırladığı 100 proje ile Lüleburgaz'a vizyon katmak istediğini kaydetti.

Kahya, seçilmemesi durumunda da seçilen belediye başkanlarına projelerinde gönüllü destek vereceğini vurguladı.

Esnafları dinleyerek sorunlarını not aldıklarını da aktaran genç aday Özgür Kahya, özgür iradesi ve tecrübesiyle bu sürece katıldıklarını kaydetti.

Tüm adayların Lüleburgaz için güzel hizmetlere imza atmasını dileyen Özgür Kahya şöyle konuştu:

“100. Yılda birlikte hayal ettiğimiz yaşam kalitesini ve gelecek nesiller için iz bırakacak 100 projemizle Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Aday olarak karşınızdayım. Bu yolda her başarının birlik ve beraberlikle olduğunu biliyor, “Sadece Lüleburgaz için” anlayışıyla hizmet etmeyi hedefliyorum.

Bu yolda tek destekçim Lüleburgazlılardır. Adım gibi özgür ve bağımsız bir aday olarak çabamı halkımızın güvenini kazanmak için harcayacağım. Projelerimiz Lüleburgaz’ın gelecek 10 yılına vizyon katacak değerli çalışmalardan oluşmaktadır. Seçildiğim takdirde bu projeleri hayata geçirmek için gece gündüz Lüleburgaz halkıyla birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Derdim siyaset yapmak değil, halkın derdini dinlemek ve birlikte sorunlara çözüm üretmek olacaktır. Hedefim yüreğinde Lüleburgaz sevdası olan tüm halkımızla birlikte başarı hikayesi yazmaktır.”

133 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page