top of page

Aydın’dan başkana tepki!

“Gülen Başkan hiçte hayırlı olmayacak”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, CHP’nden Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Gerenli hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın; “Lüleburgaz’ın kaybedecek bir 5 yıla daha tahammülü yok. Lüleburgaz’ın tüm sorunlarını, vatandaşlarımızın tüm talep ve şikayetlerini biliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, CHP’nden Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Gerenli hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın, yaptığı paylaşım ile Murat Gerenli döneminde olan sorunları yazdı.

BAŞKANA TEPKİ

“Hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterdim” diyen Aydın, sıkıntıları şu şekilde sıraladı; “2018 yılından bugüne kadar; kıymetli vatandaşlarımın pandemi döneminde ve sıcak havalarda su sıkıntısı çektiğini, tek yön tabela rezaleti sebebiyle vatandaşlarımın evlerine gitmekte zorlandığını, belediyenin rutin görevlerinden olan çöp toplama işinin bile Gülen Başkan zamanında yapılamadığını, altyapı rezaleti sebebiyle yağmur yağdığında evinden, dükkanından çıkamayan halkımızın çaresizliğini, plansız programsız bir şekilde belediye hizmet binası dağıtılıp ‘Belediye Kaybolduğu’ için vatandaşlarımıza çile çektirildiğini, işçi ve emekçilerin çoğunlukta olduğu ilçemizde durakların yetersizliği sebebiyle vatandaşlarımızın soğukta, yağmurda, çamurda servis beklediğini, engelli vatandaşlarımızın bu şehirde yaşamakta ne kadar zorlandığını, taksici, minibüsçü ve pazarcı esnafımızın yaşadığı sorunları, tır şoförlüğü yapan hemşehrilerimin yaşadığı fakat kimsenin görmediği sıkıntılarını, bozuk sokaklar, köstebek yuvası yollar sebebiyle Yeni ve Eski Sanayii Siteleri’nde oto tamircileri ikinci evi olan hemşehrilerimi hatırladığımda, Lüleburgaz için Gülen Başkan Sayın Gerenli’nin hiçte hayırlı olmayacağını anlıyorum” ifadelerine yer verdi.

“AK PARTİ OLARAK DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK”

Yapılacak yerel seçimlerde Lüleburgaz’ı AK Belediyecilik ile buluşturmak istediklerini belirten Aydın şöyle devam etti; “Lüleburgaz’ın kaybedecek bir 5 yıla daha tahammülü yok. Lüleburgaz’ın tüm sorunlarını, vatandaşlarımızın tüm talep ve şikayetlerini biliyoruz. AK Parti olarak; dersimize çok iyi çalıştık. Hazırız ve Lüleburgazlı vatandaşlarımızdan görev bekliyoruz”

631 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page