top of page

Atatürk Avcılar Kulübü kürsüde!


Tekirdağ Kara Avcılar Kulübü tarafından düzenlenen avcı şenliğinde Lüleburgaz Atatürk Avcılar Kulübü rüzgarı esti. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda Lüleburgaz ekibi, tek kurşun ve pet şişe kategorilerinde dereceler elde ederek bölgeyi başarıyla temsil etti.


Ailelerin ve gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, son yıllarda düzenlenen avcı şenlikleri arasında dikkat çeken organizasyonlardan biri oldu.

Şenliğe Lüleburgaz’dan Atatürk Avcılar Kulübü yönetimi ve atıcılardan oluşan 12 kişilik ekip katıldı. Yarışmalarda gösterdikleri başarılı performansla dikkat çeken Lüleburgazlı avcılar, farklı kategorilerde dereceye girerek önemli bir başarıya daha imza attı.

KÜRSÜDE LÜLEBURGAZLI AVCILAR

Tek kurşun yarışmasında Bircan Kemik birinci, pet şişe yarışlarında Ercan Evci ikinci, Şeref Zengin ise üçüncü oldu. Elde edilen dereceler, Lüleburgaz Atatürk Avcılar Kulübü camiasında büyük sevinç yarattı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, son yıllarda bölgede düzenlenen yarışmalarda elde edilen derecelerle başarı geleneğinin sürdürüldüğü belirtilerek, yarışmalarda Lüleburgaz’ı en iyi şekilde temsil eden tüm sporculara teşekkür edildi.

Açıklamada, “Son yıllarda bölgemizde yapılan tüm yarışmalarda derece yapan Atatürk Avcılar Kulübü, geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Bundan sonraki yarışmalarda tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yoğun katılımın olduğu şenlikte yarışmaların yanı sıra ailelerin ve gençlerin etkinliğe gösterdiği ilgi de dikkat çekti. Avcıların bir araya gelerek hem yarıştığı hem de dostluklarını pekiştirdiği organizasyon, gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu.

bottom of page