top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

ASHM’den kadına şiddet eğitimleri

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için çeşitli faaliyetlerde bulundu.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratmak adına çeşitli faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda son 3 günde Kırklareli Huzurevi müdürlüğünde görev yapmakta olan personele ve hizmet almakta olan sakinlere “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi” verildi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Kırklareli SHM Müdürlüğünde görev yapmakta olan personellere 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü kapsamında İl Müdürü Bilgin Özbaş’ında katılımıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi” verildi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Kırklareli ŞÖNİM, ve Kırklareli Barosu işbirliğiyle Üniversite Öğrencileri ve öğretim görevlilerine yönelik bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları için eğitim verildi.

Ardından Babaeski Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında broşür dağıtımı yapılarak ŞÖNİM afişleri asıldı.

Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kadın İrtibat Noktası tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Vize Merkez Yeni Camii önünde broşür dağıtımı yapıldı.

Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 39 Burda AVM de stant kuruldu. ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" hakkında rehberlik edilmiş ve broşür dağıtımı yapıldı.

İlimizde düzenlenen spor faaliyetlerinde 25 Kasım kadına karşı şiddete yönelik uluslararası mücadele günü kapsamında farkındalık oluşturmak için “Kadına şiddet insanlık suçudur” ve “Kadına el kalkamaz” pankartları açıldı.

Zorlu Tekstil çalışanlarına ziyaret gerçekleştirilerek kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme yapıldı ve broşür dağıtıldı.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page