top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Alpulluspor’a baltalı saldırı

“Devlet malına da zarar verilmiştir”

Alpulluspor stadyumunda bulunan soyunma odalarına ve hakem odalarına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce balta ile saldırılarak zarar verildi.



Kırklareli 1. Amatör Ligi ekiplerinden Alpulluspor’un kullandığı stadyumda bulunan soyunma odalarına ve hakem odalarına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce balta ile saldırılarak zarar verildi.

Olay Alpulluspor sevdalısı bir vatandaşın çektiği bir video ile ortaya çıkarken, video da balta ile kapı ve camlara zarar verildiği ayrıca suç aletinin de olay yerinde bırakıldığı görüldü.

“NE İSTEDİNİZ YILLARIN STADINDAN?”

Çektiği videoda konuşan vatandaş; “Alpulluspor’umuza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Stadyumumuz şuan yapılan saldırıdan dolayı ciddi zarar almış durumdadır. Soyunma odalarının kapıları ve camları balta ile kırılmış. Tamamı ile Alpulluspor’a zarar vermek için yapılmıştır. Bu bir milli servettir. Yapılan saldırı sadece Alpulluspor’a zarar vermek için yapılmamıştır, devlet malına da zarar verilmiştir. Hırsızlık yapılmamış, sadece binamıza zarar verilmiştir. Ne istediniz yılların stadından? Her yer kırılıp, dökülmüş. Suç aletinin binada bırakılmasından dolayı Jandarma ekipleri tarafından tutanak tutularak parmak izi araştırması yapılıyor. Olayla ilgili şüphelerinin bulunması için mücadele edeceğiz” dedi.

190 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page