top of page

Ali Can; “Görevimizin başındayız”


Gerenli; “İhaneti unutmayacağız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yaklaşık 1,5 ay sonra yapılan halk toplantısında istifa söylemleri hakkında konuşan İlçe Başkanı Ali Can; “Benim istifamı isteyenlere, fötrünü koyanlara, arkamızdan her türlü laf edenlere inat görevimizin başındayız, başkanımızın arkasındayız” dedi. Yeniden seçilen Belediye Başkanı Murat Gerenli ise; “Lüleburgaz’a sözünü vermiştim herkesi kucaklayacağız. Lüleburgaz’da sevgiyi, dayanışmayı, dostluğu ve iyiliği büyüteceğiz. Ama ihaneti unutmayacağız. Cesur yürekler bizleriz, korkmayanlar bizleriz” diye konuştu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı seçimin ardından 1,5 ay gibi bir süreden sonra tekrar yapıldı.

Toplantı en son 12 Şubat tarihinde yapılmış ve 1 Nisan’a kadar olan süreçte seçim çalışmalarına zaman ayırılmıştı.

Parti binasındaki toplantı İlçe Başkanı Ali Can’ın başkanlığında yeniden seçilen Belediye Başkanı Murat Gerenli ve çok sayıda partili ile vatandaşın katılımı yapıldı.

İlçe Başkanı Ali Can, bazı basın yayın organlarında çıkan istifa söylentileri üzerine görevinin başında olduğunu ve Murat Gerenli’nin arkasında olduklarını söyledi.

“ARKAMIZDAN HER TÜRLÜ LAF EDENLERE İNAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Can; “Umudu ülkenin dört bir tarafına serpen CHP var olsun. Ülkemizi aydınlıklara götüren yolda son bir adım kaldı. Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak, ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız. Rüzgarda dans eden yapraklar gibi yağmura değeceğiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz. Hep beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. Korkmayanlar, susmayanlar, teslim olmayanlar, umudunu kaybetmeyenler kazandı. Kusura bakmasınlar düne kadar çok sakin olmaya çalıştık çünkü bir mücadele içindeydik. Fakat o kadar da benim istifamı isteyenlere, fötrünü koyanlara, arkamızdan her türlü laf edenlere inat görevimizin başındayız, başkanımızın arkasındayız. Başkanımı tekrar kutluyorum” dedi.


“İHANETİ UNUTMAYACAĞIZ”

Murat Gerenli ise toplantıda yaptığı konuşmada, “Yüz yıllık ulu çınarın gölgesinde, dede ocağım, baba ocağım, kendimi bildim bileli ruhumu ve felsefemi burada yaşattığım CHP çatısı altında 2. kez belediye başkanı seçilmek, sizlerle ve örgütümüzle beraber halkın karşısına çıktığımızda halkımızdan her türlü ihanete, her türlü parçalama çalışmasına rağmen bu teveccühü görmek benim ve partim adına Lüleburgaz’da büyük gurur verici bir gün oldu. Büyük güzellikler yaşadık hepinize katkılarınızdan dolayı, davamıza olan inancımızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.  Lüleburgaz’a sözünü vermiştim herkesi kucaklayacağız. Lüleburgaz’da sevgiyi, dayanışmayı, dostluğu ve iyiliği büyüteceğiz. Ama ihaneti unutmayacağız. Ulu çınarın gölgesinde kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan CHP’de, ülkemizde bu kadar güzel bir umut ışığı yanmışken, CHP’nin yükselişi, umudu, değişiminin güzelliği her yere yansımışken burada kişisel hırs ve ihtirasları için aklın, ahlakın ve davanın dışına düşenleri ben affetmiyorum” ifadelerine yer verdi.

“KORKMAYANLAR BİZLERİZ”

Gerenli; “Uzun yıllardır çocukları işe giremeyenler, devlet kapılarında sürünenler Cumhuriyet Halk Partililer buna rağmen biz asla yolumuzdan ve davamızdan vazgeçmedik. Bizim yolumuz belli; bu ülkede özgürlüğü, adaleti, fırsat eşitliğini, emeğin önceliğini ve bütünlüğünü sağlayana kadar, Atatürk ilke ve devrimlerin öncülüğünde, cumhuriyet değerlerinin arkasında sonuna kadar duracağız. Cesur yürekler bizleriz, korkmayanlar bizleriz. Demokrasiye ve ülkenin geleceğine, aydınlık yarınlara sahip çıkanlar bizleriz. Sizleri tertemiz alınlarınızdan öpüyorum” diye konuştu.

Can ve Gerenli’nin konuşmaları partide bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Toplantı aile fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

807 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page